Gå til sidens hovedinnhold

Har aldri vunnet en bortekamp i Premier League i London

Artikkelen er over 2 år gammel

Både Cardiff og manager Neil Warnock har en dårlig statistikk i den engelske hovedstaden.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel Premier League: Bournemouth slår kraftig tilbake

Oddssingel Premier League: Poengfangsten har startet for Palace

Oddssingel Premier League: Sterling leder City til ny seier

V65 Solvalla: Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra

V65 Momarken: En Amazing vinner på Momarken

V5 Drammen: Skinner solen i Drammen?

V4 Sverige: Deilig V4-lunsj på Jägersro

Gårsdagen kunne vært bedre. Vi trodde at Norge (håndball) skulle vinne med mer enn seks mål, og det stemte. Men dessverre spilte både West Bromwich og Frankfurt uavgjort, og dermed satt kun et av tre spill i går. Det var Napoli-seier. Det er midtukerunde i Premier League, og det elsker vi! I dag skal vi ha fire herlige kamper, og vi i Nettavisen kommer til å ha tips til alle disse kampene. Ved siden av dette er det League 1 i Frankrike, cupspill i Spania (Copa del rey) og cup i Italia. Det er uten tvil Premier League som blir vårt hovedfokus i dag.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

West Ham United – Cardiff City 1,62 – 3,45 – 4,75 H (spillestopp kl. 2040)

En komfortabel 3-0-seier mot Newcastle i helgen, gjør at West Ham nå er seks poeng over nedrykksstreken. De kan klatre ytterlige et par plasser på tabellen med seier i tirsdagens hjemmekamp mot Cardiff.

London-klubben går inn i en viktig periode nå. De skal møte seks av de syv lagene under dem på tabellen, og gir dem en brukbar mulighet til å klatre.

Se alle sesongens nye West Ham-drakter her!

The Hammers ligger på 13.-plass før tirsdagens match på London Stadium, fire poeng foran Cardiff. Med tre poeng i tirsdagens kamp ta et langt skritt vekk fra nedrykkssonen.

I forrige hjemmekamp tapte West Ham hele 0–4 mot Manchester City. Det var lagets fjerde tap på hjemmebane denne sesongen. Statistikken viser 2-1-4

Cardiff viser tegn til bedring. De vant i likhet med West Ham i helgen. Waliserne vant 2–1 hjemme mot Wolverhampton. Det var lagets andre hjemmeseier på rad. De har tatt ti av elleve poeng på hjemmebane, og de er sammen med Fulham de eneste lagene i Premier League som ennå ikke har vunnet på bortebane.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Så langt har de kun tatt ett poeng av 18 mulige på bortebane. Slike tall lukter det nedrykk av.

Neil Warnock sine menn har også en svak historikk mot West Ham. De har nemlig tapt de seks siste kampene mot West Ham i alle turneringer. De har sluppet inn 14 mål og kun scoret to ganger.

Tirsdagens kamp på London Stadium er den første ligakampen mellom lagene siden 2013-2014-sesongen. Den gangen vant West Ham begge kampene mot Cardiff.

Denne Manchester United-drakten kommer bare et begrenset opplag!

Andrij Jarmolenko og Carlos Sánchez er begge langtidsskadet hos The Hammers, sammen med Winston Reid. Manuel Lanzini er heller ikke spilleklar. Han må vente en måned før han kan snøre på seg fotballskoene igjen.

Kenneth Zohore er ute hos The Bluebirds, som neppe gjøre store endringer på laget etter fredagens seier.

Waliserne virker å ha et lite London-kompleks. De har tapt syv av de siste åtte Premier League-kampene i hovedstaden. De har tapt de siste seks kampene på rad i London, og jeg tror de går på sitt syvende tap i kveld.

Heller ikke Cardiff-manager Neil Warnock har noe godt fotballforhold til den engelske hovedstaden. Han har faktisk aldri vunnet en bortekamp i Premier League i London. På tolv kamper har han to uavgjorte og ti tap. Den statistikken tviler jeg på blir brutt i dag. West Ham viser flott fremgang spillemessig, og de har bare tapt én av de siste fem kampene, Det var mot Manchester City. Hjemmeseier belønnes med 1,62 i odds. Det er litt knapt som singelspill, men jeg bruker denne i en fin dobbel.

Fredag kan du stikke av med 312 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Montpellier – Lille 2,10 – 2,95 – 3,10 H (spillestopp kl. 2055)

Lille klarte å rote vekk en 2-0-ledelse mot Lyon i helgen, men kan de slå tilbake mot Montpellier tirsdag kveld? Neppe!

Lille og Montpellier har vært de to positive overraskelsene i Ligue 1 denne sesongen. Begge lagene henger med i toppen av tabellen. Lille har imponert. De ligger i øyeblikket 14 plasser over tabellplasseringen de havnet på sist sesong. Laget fra Nord-Frankrike har allerede vunnet mot Marseille (3-0), Saint-Étienne (3–1) og Rennes (3-1). De har hatt en kjempebra start under lagets nye trener Christoph Galtier, men de har virket litt shaky i de siste kampene.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

De har ikke vunnet en eneste kamp siden slutten av oktober, selv om de vant åtte av de første elleve ligakampene og nå trenger en seier for å slåss videre i toppen ellers risikerer de å falle nedover tabellen.

Det er offensivt Lille virkelig har vært gode. Nicolas Pepe og Jonathan Bamba har scoret 16 mål til sammen, men begge har virket ute av form i oktober. Pepe fikk imidlertid en scoring mot Lyon i helgen, og det kan ha tent en gnist i ham igjen.

Men de får en knalltøff oppgave på bortebane mot Montpellier. De ligger på annenplass i Ligue 1 med 29 poeng, og har kun sluppet inn elleve mål på 15 kamper. Sist gang de tok så mange poeng på de første 15 kampene var i 2011-2012-sesongen. Den sesongen vant de ligaen.

Montpellier viste styrke i helgen da de snudde 1–0 til 2-1-seier på bortebane mot Monaco. Montpellier hadde i likhet med Lille en fantastisk start på sesongen, men de har ikke klart å prestere på samme nivå de siste ukene. Derfor var seieren mot Monaco i helgen svært viktig.

Montpellier er ubeseiret i sine siste syv hjemmekamper, mens Lille har tapt sine tre siste bortematcher. Lille har ikke vunnet noen av de siste fem kampene, og jeg tror de fortsatt kjenner på nedturen etter å ha mistet 2-0-ledelsen mot Lyon.  

Montpellier har kun tapt én av de siste 14 kampene i Ligue 1. De har åtte seire og fem uavgjorte. Det eneste tapet kom mot Angers 10. november.

De skal klare å ta tre poeng mot et Lille-lag som har trøblet på bortebane. Det er bare Amiens (seks poeng) og Guingamp (fem poeng) som har tatt færre poeng på bortebane i Ligue 1 enn Lille. Derfor stoler jeg på Montpellier i denne matchen. 2,10 i odds på hjemmeseier er ok. Denne brukes i en finfin dobbel sammen med West Ham.

Tirsdagens dobbelttips er Montpellier + West Ham. Denne kombinasjonen gir flotte 3,40 i odds. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken