SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Har ikke tapt på 14 hjemmekamper

England og Harry Kane jubler etter scoringen mot Tunisia i VM. Toppscoreren i VM kan lage trøbbel for et spansk lag som har startet på et generasjonsskifte.  (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

England og Harry Kane jubler etter scoringen mot Tunisia i VM. Toppscoreren i VM kan lage trøbbel for et spansk lag som har startet på et generasjonsskifte. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

England har en solid hjemmestatistikk. Det ligger an til å bli en jevn kamp på Wembley lørdag kveld.

DEL

OddstipsFredagens langoddsprogram byr på syv kamper fra Nations League. Vi finner også objekter fra EM-kvalifiseringen for U21-landslagene og det er full serierunde på nest øverste nivå i Nederland. For de hockeyinteresserte er det seks kamper fra KHL, og det er en del kamper fra Champions League.

Oddstips: Sprek lørdagsdobbel fra norsk 2. divisjon

Oddstips: Engelsk dobbel til fire ganger pengene

Lørdagskupongen: Helbritisk lørdagskupong

NB! Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Leverer kupongen her!

England – Spania 2,50 – 3,00 – 2,50 U (spillestopp kl. 2040)

England kom lang i VM, og skapte ny entusiasme for for landslaget hjemme på fotballøyen. For Spania var mesterskapet i Russland en stor nedtur.

Jeg er litt spent på å se hva disse to lagene ligger i Nations League.

Klikk her for å levere dette tipset!

Gareth Southgate har iallfall tatt ut et lag som viser at han tar Nations League på alvor. Raheem Sterling og Adam Lallana har måtte melde forfall på grunn av skader, men utenom dem er alle de engelske stjernespillerne på plass.

Se landslagsdrakten til England her

Harry Kane starter sannsynligvis på topp, mens Jesse Lingard og Marcus Rashford ligger like bak ham. Dele Alli, Eric Dier, Jordan Henderson og Ruben Loftus-Cheek kjemper om en plass på midtbanen. Southgate vil antakeligvis stille med en forsvarsfemmer med Kieran Trippier, John Stones, Kyle Walker, Harry Maguire og Luke Shaw.

England har faktisk bare vunnet én av de siste fem kampene etter 90 minutter, men de har ubeseiret i tolv kamper på rad før det. De tapte 0–1 mot Belgia i den siste gruppespillkampen, men da var de allerede sikret avansement.

I åttendedelsfinalen slo de Colombia på straffekonk etter at søramerikanerne utlignet på tampen av kampen. I kvartfinalen scoret Harry Maguire og Dele Alli hvert sitt mål da de vant 2–0 mot Sverige. England tok seg helt til semifinalen, hvor de tapte 2–1 etter ekstraomganger mot Kroatia. 

Luke Shaw, Joe Gomez og James Tarkowski, som alle gikk glipp av VM, er tilbake i kampen mot Spania. Gary Cahill og Jamie Vardy har begge takket nei til videre landslagsspill, mens Nick Pope er ute med skade og Phil Jones er ikke tatt ut i troppen.

Spanias tropp, som den ferske landslagssjefen Luis Enrique har plukket ut, inneholder flere ukjente navn. Men ikke misforstå, troppen som kommer til Wembley er full av kvalitetsspillere.

Se landslagsdrakten til Spania her

Diego Costa har måttet melde forfall til kampen, mens David Silva, Andrés Iniesta og Gerard Pique har alle lagt opp på landslaget.

Jordi Alba, Nacho Monreal, Álvaro Odriozola, Koke og Lucas Vázquez er ikke tatt ut til kampen. Enrique har isteden hentet inn igjen Álvaro Morata, og Jose Luis Gaya og Dani Ceballos kan få sine debuter i London. Denne kampen markerer begynnelsen på en ny era for Spania.

Spania vant kun én av de fire kampene i VM, men de er ubeseiret i 24 kamper på rad etter ordinær spilletid. England på sin side har en meget solid hjemmestatistikk. De har ikke tapt på 14 hjemmekamper. Jeg ser for meg en jevn kamp på Wembley. Synes uavgjort til 3,00 i odds er spillbart. Spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å levere dette tipset!