SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvem kan egentlig stoppe City i Premier League?

Manchester City manager Josep Guardiola, left, celebrates with goal scorer Manchester City's Raheem Sterling after the final whistle during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium, in Huddersfield, England, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)

Manchester City manager Josep Guardiola, left, celebrates with goal scorer Manchester City's Raheem Sterling after the final whistle during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester City at John Smith's stadium, in Huddersfield, England, Sunday, Nov. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hvem kan stoppe City denne sesongen? Iallfall ikke Southampton.

DEL

Midtukekupongen (Siste) Flott midtukekupong denne uken med blant annet seks kamper fra Premier League, i tillegg er det to returkamper fra den spanske cupen, fransk Ligue 1, italiensk cup og to kamper fra den skotske toppen. 

Det er flere storklubber i aksjon denne onsdagen. Arsenal skal spille mot Huddersfield hjemme i Nord-London, mens Chelsea er vertskap for tabelljumbo Swansea på Stamford Bridge. Liverpool skal spille borte mot Stoke og serieleder Manchester City møter Southampton.

Bonuspotten har vokst den siste uken. Den er nå oppe i 2,4 millioner kroner. Pausepotten er på cirka 260 000 kroner.

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil. Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

1. Arsenal – Huddersfield H

Arsenal slo Burnley 1–0 i helgen. Det var andre seier på rad. I forrige hjemmekamp vant Arsène Wengers menn 2–0 i Nord-London-derbyet mot Tottenham. Huddersfield sjokkerte serieleder City i helgen. De tok ledelsen like før pause etter et selvmål av City, og Guardiolas menn måtte slite for å vinne 2–1. The Gunners trenger en seier for å henge med i toppen.

2. Bournemouth – Burnley U (B)

Bournemouth har kun tapt én av de siste fem kampene i Premier League. Men de skuffet i helgen da de bare klarte 0–0 borte mot bunnlaget Swansea. Burnley er et lag det er vanskelig å slå for tiden. Borte har de imponert denne sesongen, og det eneste tapet så langt kom mot City. Åpen kamp.

3. Chelsea – Swansea H

Chelsea tok ett poeng mot Liverpool i helgen etter å ha scoret et sent utligningsmål. Contes menn har fire seire og én uavgjort på de fem siste kampene, og de har holdt nullen i tre av dem. Det er dårlig nytt for bunnlaget Swansea. Waliserne spilte uavgjort mot Bournemouth i helgen, men nå får de langt tøffere motstand. The Swans går på et nytt tap.

4. Everton – West Ham U (HB)

Everton er i alvorlig trøbbel. De har tapt syv av de siste ni kampene, og i forrige uke tapte de mot et Atalanta-lag i Europaligaen som ikke har vunnet borte på årevis. Nedturen fortsatte i helgen da de tapte 1–4 mot Southampton. West Ham er også ute av form. De har skiftet trener, men det later ikke til at David Moyes inntreden har hatt noen effekt på laget. De står uten seier på de seks siste kampen. Bingo kamp.

5. Manchester City – Southampton H

Hvem kan stoppe City denne sesongen? Iallfall ikke Southampton. City er det beste laget i England i øyeblikket, og i helgen viste de at de også kan vinne selv på dårlige dager. Nå har de elleve seire på rad, og de har scoret 42 mål på 13 kamper. Soton skal få kjørt seg på Etihad.

6. Stoke City – Liverpool B (U)

Stoke er et vanskelig lag å bli klok på. De vinner og taper om hverandre. Liverpool er et lag de har strevd med. De har tapt syv av de åtte siste kampene mot Liverpool i Premier League. Klopps menn har ikke klart å holde nullen på bortebane i ligaen så langt.

7. Atlético Madrid – Elche H

Spansk cup. Atletico er ubeseiret i La Liga etter 13 serierunder, men de har spilt uavgjort i seks kamper og ligger åtte poeng bak Barcelona. De henger også med i Mesterligaen, og vil sikkert hvile spillere. Elche skal uansett ikke være noen målestokk for Atletico.

8. Las Palmas – Deportivo La Coruna U (B)

Spansk Cup. Las Palmas leder 4–1 fra første kampen, men de har vært elendige hjemme denne sesongen. De har fem tap på de seks første hjemmekampene. Deportivo imponerer ikke på bortebane, men de kan stelle i stand trøbbel for vertene på Gran Canaria.

9. Torino – Carpi FC 1909 H (U)

Italiensk cup. Torino banket Lega Pro-laget Trapani hele 7–1 i forrige cuprunden, mens Serie B-laget Carpi måtte ha ekstraomganger for å ta seg videre mot divisjonskollega Salernitana. Torino spiller mye uavgjort for tiden, men denne kampen bør de vinne.

10. Paris Saint-Germain – Troyes H

PSG virker ustoppelig i den franske toppdivisjonen. De er ubeseiret etter de 14 første serierundene, og ligger ni poeng foran nummer to, Lyon. I helgen slo de Monaco 2–1 på bortebane. Troyes er 20 poeng bak PSG, og skal være lett match for PSG-stjernene.

11. Motherwell – Celtic B

Motherwell har hatt en brukbar sesong. De ligger på femteplass med 22 poeng, men de er elleve poeng bak serieleder Celtic. Motherwell har tapt de syv siste kampene mot Glasgow-klubben. Celtic har vunnet alle syv bortekampene med 17–1 i målforskjell. Solid B!

12. Rangers – Aberdeen U (B)

Rangers viser en liten formsvikt. De har tapt de to siste seriekampene mot henholdsvis Hamilton (0–2) og Dundee (1-2). Serietoer Aberdeen trenger en seier på Ibrox om de skal henge med i kampen om ligamesterskapet. De er kun tre poeng bak Celtic. Åpen kamp!