Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Liverpool lar seg ikke stoppe

Oddsdobbel: Lørdag spiller vi Fulham

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool er i superform

Oddssingel Premier League: Spurs må jobbe for seieren

Oddssingel Premier League: Leicester gir gass fra start

Oddssingel Old Firm: Hatkampen ingen vil tape

V75 RommeSuperlørdag med V75 fra Sverige

Lørdagens langoddsprogram er spekket med fotball fra England. Det spilles seks kamper i Premier League og det spilles fulle runder i både Championship, League One og League Two. I tillegg er det full serierunde i Serie A og det er Old Firm i Skottland mellom Rangers og Celtic. Tour de Ski innledes med sprint, mens det er verdenscup slalåm for kvinner i Semmering og i NHL ruller det på for fullt igjen etter en liten julepause med kamper både lørdag kveld og natt til søndag.

NB: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Brighton - Everton H 3,00 (spillestopp kl 15.55)

Hjemmesterke Brighton ga Arsenal kamp til døra i seriekampen 2. juledag og tok ett fortjent poeng med 1-1. Står med flotte 4-3-2 på hjemmebane hittil og hadde altså sterke 7-8-4 på eget gress i fjorårssesongen. Har også denne sesongen slitt vesentlig mer på bortebane og allerede bokført sju bortetap på ti bortekamper. Ligger på 13. plass med 22 poeng. Hjemmelaget har ingen nye fravær eller karantener siden kampen mot Arsenal.

 

Etter å ha kun tatt to poeng på de tre siste hjemmekampene og nærmest blitt most av Tottenham med 2-6 tap i siste hjemmekamp, slo Everton voldsomt tilbake med imponerende 5-1 seier borte mot Burnley andre juledag. Det var lagets andre borteseier for sesongen, men bortetallene er fortsatt ikke bedre enn 2-3-4. Hadde meget svake 3-6-10 på bortebane forrige sesong, så Burnley-seieren må foreløpig sees på som et engangstilfelle. Richarlison startet på benken mot Burnley, men er ventet tilbake i startoppstillingen her. Heller ikke Everton har noen nye fravær eller karantener, men viktige Idrissa Gueye er friskmeldt etter å ha mistet de to siste seriekampene.

Andre juledag lanserte vi Burnley hjemme mot Everton og fikk juling så det holdt da i og med at Everton vant 5-1. Men Brighton er nok en klart tøffere motstander og de var gode hjemme mot Arsenal. Vi kjøper ikke at bortesvake Everton skal stå som klar favoritt her (2,12) og mener 3,00 på hjemmeseier må være verd et forsøk.

Klikk her for å levere dette spillet