SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Inter vinner byderbyet

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 12, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Problemene har tårnet seg opp for AC Milan før onsdagens kvartfinale i cupen mot byrival Inter.

DEL

(Siste) 2. juledag ble en stor nedtur for Spillsenteret. Ingen av de tre spillforslagene våre gikk inn, dessverre.

Det er et rikholdig oddsprogram denne onsdagen. Det spilles blant annet ishockey i russisk KHL og på nest øverste nivå i Sverige, i tillegg er det tysk håndball. Høydepunktene denne onsdagen er likevel Premier League-oppgjøret mellom Newcastle og Manchester City og Coppa Italia-kvartfinalen mellom AC Milan og Inter.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

AC Milan – Inter Milan B

Italiensk, Coppa Italia, kvartfinale. Sesongen har vært et mareritt for AC Milan så langt.

Klubben svidde av over to milliarder kroner på nye spillere i løpet av sommeren og var ventet å kjempe i toppen i Serie A.

Til tross for at de klarte å lokke den italienske landslagsstopperen Leonardo Bonucci til San Siro fra de regjerende mesterne Juventus, så har de ikke klart å tette igjen bakover.

The Rossoneri, som er kallenavnet til AC Milan, ligger helt nede på en skuffende ellevteplass i Serie A. Forrige helg tapte de 0–2 mot Atalanta. Det var Milano-klubbens andre tap på rad.

Nå hviler det et enormt press på AC Milan før byderbyet mot Inter i kvartfinalen i cupen. Klubbene deler stadion, men San Siro vil føles som Inters hjemmebane siden AC Milan-fansen har vendt seg mot the Rossoneri etter de svake resultatene i de siste kampene.

Ryktene har allerede begynt å svirre om at klubblegenden Gennaro Gattuso, som tok over for Vincenzo Montella som fikk fyken i november, vil få sparken raskt om ikke resultatene blir bedre. Gattuso har kun ledet laget i seks kamper, men han har ikke klart å snu den dårlige trenden.

Elendigheten stopper ikke der. AC Milan ligger an til å stryke på UEFAs finansielle fair play-regler, og det hevdes at eierne er i ferd med å miste kontrollen over klubben fordi de ikke klarer å betale klubbens gjeld.

Inter sine problemer blir bare smårusk i forhold til hva byrivalen opplever. The Nerazzurri er uten seier i de fire siste kampene, og det har ført til at de har falt ned til tredjeplass på tabellen, fem poeng bak serieleder Napoli.

De har tapt to seriekamper på rad før Coppa Italia-kvartfinalen, og en kamp mot AC Milan er kanskje det som kan gi dem et løft nå.

Gattusos menn har tapt fem poeng mot de to bunnlagene i Serie A. De tapte 0–3 mot Hellas Verona og spilte uavgjort mot Benevento som har tapt de 17 andre kampene sine. AC Milan har også tapt mot Rijeka og Atalanta under Gattusos ledelse. Den gamle midtbanekrigeren har gitt spillerne verbale skyllebøtter, men det virker ikke som han klarer å gjøre det taktiske grepene som skal til for å få orden på laget.

AC Milan får tilbake Suso og Alessio Romagnoli som har vært suspendert, men Andrea Conti er fortsatt ute.

Inter kan stille med sitt beste mannskap til byderbyet.

Jeg har tro på Inter og Luciano Spallettis menn i denne kampen. Inter har en sterk stall, og de har skal være i stand til å hamle opp med et naborival som nærmer seg fullstendig krise. Inter vant det første Milan-derbyet, da de slo AC Milan 3–2 i oktober.

Inter-seier gir 2,15 i odds, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 27. desember:

Milan–Inter 2,85–3,15–2,15 B

Total odds: 2,15