SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Italienske lag betyr trøbbel for Shakhtar

Dries Mertens og Lorenzo Insigne skal lage problemer for Shakhtar-forsvaret onsdag.

Dries Mertens og Lorenzo Insigne skal lage problemer for Shakhtar-forsvaret onsdag. Foto:

Av

Napoli har kun tapt to av de ni siste bortekampen i Europa.

DEL

OddstipsDet var stang ut for begge dobbelttipsene våre i går. Dessverre! I begge tipsene traff vi på en av to kamper, men det holder som kjent ikke til premie.

Det er et herlig oddsprogram denne onsdagen.  Liverpool, Real Madrid, Napoli og Monaco er noen av storklubbene som skal spille i Mesterligaen i kveld. Det er Mesterligaen som dominerer oddsprogrammet onsdag, men det er også diverse håndballkamper fra Norge, Sverige og Danmark. Det spilles også ishocey i Finland og i KHL. I tillegg er det blant annet fotballkamper fra engelsk Mesterskapserie, norsk 2. divisjon og dansk 1. divisjon.

Onsdagens råtips: Wembley er et mareritt for Spurs

Midtukekupongen: Anfield er et fort

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Shakhtar Donetsk - Napoli B

Mesterligaen, gruppe  F. Shakhtar Donetsk klarte ikke å kvalifisere seg for gruppespillet i Mesterligaen sist sesong. Da røk de ut mot Young Boys i den tredje kvalikrunden, men de er tilbake i den lukrative turneringen denne sesongen.

De er havnet i en tøff gruppe, men det er likevel ikke umulig at de kan gå videre. Et godt resultat hjemme mot Napoli er viktig i så måte, for italienerne er favoritter til å gå videre fra gruppen sammen med Manchester City. Men å slå det italienske formlaget er lettere sagt enn gjort.

Shakhtar spiller hjemmekampene sine i Kharkiv på grunn av krigshandlingene i Øst-Ukraina. At de ikke spiller på sin egen hjemmebane har påvirket resultatene deres i Europa. De har kun vunnet tre av de tolv siste hjemmekampene i gruppespillet i Mesterligaen.

Ukrainerne har imidlertid fått en bra start i den hjemlige ligaen. De leder den etter åtte serierunder. Shakhtar har vunnet de seks siste kampene. Lørdag slo de Zorya 3-1. Dermed har de vunnet åtte av de ni siste kampene sine.

Sjekk onsdagens råtips:

Napoli er i kjempeform. De knuste Bologna hele 3-0 søndag. Det var lagets femte seier av fem mulige. Det inkluderer to seire i Mesterliga-playoffen mot Nice. Italinerene vant 4-0 sammenlagt etter to veldige gode kamper mot laget fra Den franske rivieraen.

Napoli møter et lag de aboslutt har mulighet til å slå, selv på bortebane. Serie A-laget har bare tapt to av de siste ni bortematchene i Europa. Men de får ingen enkel kamp. Shakhtar har scoret i fem av de siste seks hjemmekampene.

Dries Mertens, Jose Maria Callejon og Marek Hamsik er tre av de offensive spillerne som Shakhtar må stoppe for å unngå å bli blåst av banen allerede i første kamp.

Den største offensive trusselen er kanskje Lorenzo Insigne. Napoli-spissen scoret borte mot Nice, og han scoret 19 mål sist sesong.

Ukrainerne mangler kun midtbanespilleren Maksym Malyshev som er ute etter en kneoperasjon. Napoli på sin side må antakeligvis klare seg uten forsvarsspilleren Lorenzo Tonelli og midtbanespilleren Leandrinho.

Jeg kjører Napoli som mitt singeltips denne onsdagen. Innsatsen blir 250 kroner og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips onsdag 13. september:

Shakhtar Donetsk - Napoli 3,55 - 3,30 -1,90 B

Total odds: 1,90