SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Jakter julegevinst i tyrkisk fotball

Hoffenheim's Dennis Geiger, right, and Istanbul's Junior Caicara vie for the ball during the Europa League soccer match between 1899 Hoffenheim and Istanbul Basaksehir at the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Thursday Oct. 19, 2017. (Uwe Anspach/dpa via AP)

Hoffenheim's Dennis Geiger, right, and Istanbul's Junior Caicara vie for the ball during the Europa League soccer match between 1899 Hoffenheim and Istanbul Basaksehir at the Rhein-Neckar-Arena in Sinsheim, Germany, Thursday Oct. 19, 2017. (Uwe Anspach/dpa via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har plukket ut en spennende dobbel med kamper fra tyrkisk Süper Lig og NFL på julaften.

DEL

Oddstips (Siste) Vi klarte dessverre ikke å få inn noen av de tre tipsforslagene våre i går. Derrmed ble det heller ingen tilbakebetaling.

Langoddsprogrammet på Julaften er magert, men det spilles noen fotballkamper i den tyrkiske Süper Lig og i den nederlandske Æresdivisjonen, i tillegg spilles det full runde i amerikansk fotball, NFL.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Kasimpasa - Istanbul Basaksehir B

Tyskisk, Super Lig. Byderby i Istanbul. Fenerbahce spilte 1-1 borte mot Konyaspor lørdag. Dermed må Istanbul Basaksehir ha minst uavgjort i lokaoppgjøret mot Kasimpasa for å ta tilbake tabelltoppen i den tyrkiske toppserien.

Men det er enklere sagt enn gjort.

Istanbul Basaksehir har nemlig tapt de to siste bortekampene mot Kasimpasa, uten å klare å score mål.

Det er tett i toppen av den tyrkiske ligaen. Kun tre poeng skiller de fier lagene i toppen, så Basaksehir har ikke råd til å gi fra seg poeng mot middelmådige Kasimpasa.

Basaksehir knuste Antalyaspor 4-1 i forrige uke, og det var lagets syvende seier på de ti siste kampene. De har kun tapt én gang i denne perioden.

Det skjedde i forrige bortekamp. Da tapte de overraskende 0-1 mot nyopprykkede Sivaspor.

Kasimpasa ligger helt nede på ellevteplass på tabellen, og de har nå kun fem poengg ned til nedrykksstreken.

Laget er under press siden de står uten seier på de tre siste kampene. Etter to tap på rad, spilte de uavgjort mot nedrykkstruede Genclerbirligi forrige helg. De har imidlertid vist bedre takter på hjemmebane, hvor de har tre seire og tre uavgjorte på de åtte siste kampene.

Basaksehir viser best form, og de trenger en seier i byderbyet om de skal holde seg på toppen av tabellen. Det bør være mulifg mot et Kasimpasa-lag som har virket ganske fantasiløse i de siste kampene.

Jeg tror bortelaget vinner en knapp seier. Oddsen er 1,75. Denne kan ikke spilles som singel. Vi bruker den i en dobbel sammen med Detroit Lions.

Cincinnati Bengals - Detroit Lions B

Amerikansk, NFL. The Lions kjemper fortsatt for å klare å nå playoffen. De slåss med Atlanta Falcons om den siste wild card-plassen i NFC.

Falcons slo Lions i tredje serierunden etter en kontroversiell avslutning på kampen, og det betyr at de har dem på innbyrdes oppgjør. Dermed må Detroit vinne kampen på julaften og Falcons må tape.

Så kampen er utrolig viktig for dem.

Bengals har også grunn til å være motiverte før denne kampen, selv om de ikke har mulighet til å nå playoffen. Bengals-trener Marvin Lewis tar nemlig farvel med klubben, og spillerne vil helst sikkert gi ham en god avskjed. Han er den treneren som har sittet nest lengst i NFL, kun New England Patriots-trener Bill Belichick har sittet lenger.

Center Travis Swanson er ute med en hjernerystelse og left guard T.J. Lang er tvilsom. Antakeligvis vil Lions være uten to startspillere i den offensive linjen, i tillegg er forsvarsspilleren Rick Wagner usikker. Detroit må forsvare quarterbacken Matthew Stafford i denne kampen. Det tror jeg de klarer.

Dette blir en kamp mellom et offensivt sterkt Lions-lag og det gode forsvaret til the Bengals. Lions et av lagene som viser best pasningsspill, mens Bengals er et av lagene som er best til å bryte ned pasningsspillet.

Jeg tror Lions vinner denne matchen. De vet at dette handler om en mulighet til å komme seg til playoffen, og da vil de gi alt. 1,60 i odds er ok, og jeg bruker denne i en dobbel.

Dobbelen på julaften blir Detroit Lions + Istanbul Basaksehir. Denne kombinasjonen belønnes med 2,80 i odds, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1425.

Her er vårt dobbelttips Julaften 24. desember:

Kasimpasa - Istanbul Basaksehir 3,40 - 3,20 - 1,75 B

Cincinnati Bengals - Detroit Lions S 2,25 - 13,25 - 1,60 B

Total odds: 2,80