SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Johannes Thingnes Bø mot eventyrlig rekord

Johannes Thingnes Bø over mål som overlegen vinner av jaktstarten i Anterselva for snaue to uker siden. I kveld jakter han sesongens tolvte verdenscupseier i canadiske Canmore. (Andrea Solero/ANSA via AP)

Johannes Thingnes Bø over mål som overlegen vinner av jaktstarten i Anterselva for snaue to uker siden. I kveld jakter han sesongens tolvte verdenscupseier i canadiske Canmore. (Andrea Solero/ANSA via AP) Foto:

Av

Johannes Thingnes Bø har vært enestående god denne sesongen. I kveld jakter han sin tolvte verdenscupseier for sesongen i Canmore.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Sagosen og PSG går for gruppeseier

Oddssingel skiskyting: Johannes Thingnes Bø mot eventyrlig rekord

Oddssingel Copa del Rey: Alle gode ting er tre i Copa del Rey

Oddssingel NHL: Denne karen skal tjene penger for oss i natt

V65 KlosterskogenEn rakett som innfrir

V4/V5 BjerkeAlle spiller Bjerke i lunsjen

Alpint-VM: Dette er programmet for alpin-VM 2019

Torsdagens langoddsprogram byr blant annet på semifinale i Copa del Ray, det er italiensk cup, treningskamp mellom Viking og Nest-Sotra og fransk cup. I tillegg startet VM enkeltdistanser på skøyter i Inzell med lagsprint, 3000 meter kvinner og 5 000 meter menn på menyen. Skiskytterne er i Canmore og der skal det både være normaldistanse for menn og kvinner i kveld. Og på håndballfronten er det tysk Bundesliga og Champions League på programmet.

NB! Fredag kan du vinne 600 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Vinnerspill skiskyting verdenscup 15 km menn Canmore - Johannes Thingnes Bø - 2,25 (spillestopp kl 2015)

Klikk her for å levere dette spillet

Verdenscupsirkuset i skiskyting er i Nord-Amerika de to neste ukene. Denne uken er det Canmore i Canada som gjelder, med to indviduelle øvelser både for menn og kvinner, samt stafetter. Neste uke er det så sprint og jaktstart både for menn og kvinner i Salt Lake City.

Det betyr at verdenscupleder Johannes Thingnes Bø har fire renn foran seg og fortsatt er det både VM i Østersund og verdenscup i Holmenkollen etter det. Det er fire individuelle øvelser i VM og i Kollen er det tre indviduelle. Etter at Johannes Thingnes Bø vant to av de tre rennene i Anterselva står han med elleville 11 verdenscupseire denne sesongen. Det gjenstår fortsatt 11 individuelle renn og Johannes har kun tre seire opp til Martin Fourcades enestående 14 seire i løpet av en sesong.

Det er bitende kaldt i Canmore for tiden og derfor er torsdagens normalprogram for gutta kuttet ned fra 20 km til 15 km. Johannes Thingnes Bø tok et bejublet OL-gull i denne øvelsen i Pyeongchang og han ble nummer sju på 20 km i verdenscuppremieren i Pokljuka 6. desember i fjor. Da pådro Johannes seg tre tilleggsminutter. Både skytingen og ikke minst farten i sporet har vært strålende etterpå det.

Martin Fourcade har valgt å bli hjemme og lade opp til VM i Østersund. Det er ikke ofte man får over 2,00 i odds på at Johannes Thingnes Bø vinner et verdenscuprenn lenger. 2,25 er oddsen på at Johannes Thingnes trosser kulda i kveld og tar sin 12. verdenscupseier for sesongen. Det er spillbart. 

Klikk her for å levere dette spillet