SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus hater å spille på Stadio San Paolo

Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with teammate Paulo Dybala during the Italian Cup first leg semifinal soccer match between Juventus and Napoli, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 28, 2017. Higuain scored one goal and Dybala added two more in Juventus 3 - 1 victory. (Andrea Di Marco/ANSA via AP)

Juventus' Gonzalo Higuain, left, celebrates with teammate Paulo Dybala during the Italian Cup first leg semifinal soccer match between Juventus and Napoli, at the Juventus Stadium in Turin, Italy, Tuesday, Feb. 28, 2017. Higuain scored one goal and Dybala added two more in Juventus 3 - 1 victory. (Andrea Di Marco/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Napoli har kun tapt én av de siste 13 hjemmekampene mot Juventus.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenteret traff blink med singeltipset på Genoa til 1,78 i odds torsdag (250 kroner i innsats). Dobbelttipset derimot gikk ikke inn.

Det er et innholdsrikt oddsprogram denne fredagen. Blant annet spilles det kamper i den engelske Mesterskapserien og i tysk 1. Bundesliga, men høydepunktet er toppkampen i Serie A mellom Napoli og Juventus.

Lørdagskupongen: United kan tape uten Matic

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Napoli - Juventus H

Italiensk, Serie A. Toppoppgjør. Dette er Nord- mot Sør-Italia. Napoli er serieleder med 38 poeng, mens Juventus ligger på tredjeplass med 34 poeng.

Juventus har dominert italiensk fotball de siste årene og Torino-klubben har vunnet Serie A de seks siste sesongene, men i høst har ikke alt gått på skinner hos Den gamle damen. 

De har allerede tapt to av de første 14 seriekampene, og nå skal de ut i en vanskelig bortekamp. Sannheten er at Juventus hater å spille på Stadio San Paolo. Iallfall om man ser på resultatene.

Juventus har nemlig kun vunnet én av de siste 13 bortekampene mot Napoli.

Napoli har fått en flott start på sesongen, og de er ubeseiret etter de 14 første serierundene.

Denne matchen kan bli avgjørende i kampen om Scudetto, som det italienske seriemesterskapet kalles. Med seier i fredagens kamp vil Napoli skaffe seg en luke på syv poeng ned til Juventus. Det gjør at Den gamle damen fra Fiat-byen i Piemonte for alt i verden vil unngå tap i fredagens bortekamp.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

United kan tape uten Matic 

Problemet er bare at det kompakte og godt organiserte forsvaret, som har vært et varemerke for Juventus de siste seks årene, har slått sprekker denne sesongen. De har sluppet inn 14 mål på like mange kamper, og det er mest av topp fire-lagene i Serie A.

De har samtidig scoret 40 mål, som er flest i Serie A, og fredag møter de laget som har scoret nest flest mål i den italienske toppserien. Statistikken tyder på at det kan bli en underholdene kamp på Stadio San Paolo.

Begge lagene har scoret i åtte av de siste ni møtene mellom disse to lagene. Napoli har tatt tre poeng i tre av de fem siste hjemmekampene mot Juventus, og de vant 3-2 i den siste kampen mellom lagene i april.

Mannen Napoli må holde øye med er en kjenning i byen. Gonzalo Higuain, som kom til Juve fra Napoli, har en fantastisk statistikk i kampene mellom dsse to klubbene. Han scoret vinnermålet for Napoli mot Juve i 2015, og etter overgangen til Torino-klubben har han spilt mot gamleklubben fire ganger, og scoret fire mål på de kampene. Higuain sliter med en håndskade, og det er foreløpig usikkert om han spiller kampen. Det vil i så fall være et stort savn for Juve.

Napoli har tapt flere kamper mot Juventus (65) og sluppet inn flere mål mot Den gamle damen (209) enn noe annet lag i Serie A, men Juve har kun vunnet to ganger på bortebane mot søritalienerne de siste 17 årene.

Jeg tror denne kampen blir jevn, men det virker som Napoli mener alvor denne sesongen. De har et sterkt lag, og Juve virker svekket defensivt. Det gjør at jeg setter penegen mine på hjemmelaget til 2,02 i odds. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt singeltips fredag 1. desember:

Napoli - Juventus 2,02 - 3,10 - 3,15 H

Total odds: 2,02