SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kjempeodds på kjapp Pavelski-scoring

Joe Pavelski er blant spillere som scorer mest i NHL. (AP Photo/Josie Lepe)

Joe Pavelski er blant spillere som scorer mest i NHL. (AP Photo/Josie Lepe) Foto:

Av

Joe Pavelski har scoret i 1. periode i de to siste kampene, og vi tror han kan klare det igjen mot Los Angles Kings i natt.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel FA-cupen: Liverpool kan tape igjen

Oddssingel La Liga: Bortemarerittet fortsetter for Athletic

V65 Leangen: Solhus har V65-bankeren

V4 Ålborg: Mandag spiller vi V4-lunsj til Danmark

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Mandagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i FA-cupens tredje runde og kampen mellom Wolverhampton og Liverpool. Det spilles også emn kamp i La Liga mellom Celta Vigo og Athletic Bilbao, tillegg er det to seriekamper fra Portugal og en fransk cupkamp. Ellers bærer programmet preg av at det er juleferie både i Tyskland, Italia, Nederland og Belgia. Natt til tirsdag spilles det fem kamper i NHL.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

San Jose Sharks - Los Angeles Kings - Joe Pavelski scorer i 1. periode - 7,50 i odds

San Jose Sharks henger med i racet om topp-plasseringen i Pacific Division. De er kun tre poeng bak Calgary etter 43 kamper etter å vunnet 5-2 hjemme mot mot NHLs beste lag, Tampa Bay Lightning, i The Shark Tank.

California-laget viser glimrende form og har vunnet fire av de fem siste kampene. De har imponert offensivt i denne perioden. På fem kamper har de scoret 26 mål. Selv om Los Angeles Kings vant 4-0 mot Edmonton Oilers i firrige match, så tror jeg de vil få problemer mot offensiven til San Jose i nattens kamp.

LA Kings har vært et av de svakeste lagene i NHL i første halvdel av sesongen. De ligger på sisteplass i Pacific Division og har kun plukket 37 poeng, noe som er tredje dårligst i NHL. Fremover på banen har de slitt hele sesongen, og de har kun scoret to mål i snitt i de seks siste kampene. Fire av målene kom mot Edmonton sist.

Seieren mot Oilers var kjærkommen, og den kampen var keeper Jonathan Quick god. Han stoppet alle 16 skuddene han fikk på seg. Jeg tror han kan få større problemer i nattens kamp mot San Jose Sharks.

Sharks har gått hardt ut i de siste kampene. Mot Tampa ledet de 2-0 allerede etter elleve minutter, og de så seg aldri tilbake. Evander Kane scoret to ganger mot Tampa, og han er nå oppe i 14 scoringer totalt denne sesongen. Men det er Joe Pavelski som har scoret flest mål hos haiene denne sesongen.

Pavelski har scoret 25 mål så langt denne sesongen, kun tre spillere i NHL som har scoret flere mål enn amerikaneren. De to siste scoringene til Pavelski har kommet tidlig i kampene. Han scoret etter elleve minutter mot Tampa og han scoret allerede etter tre minutter mot Colorado.

Det er også verdt å merke seg at Pavelski har scoret i de to siste hjemmekampene mot LA Kings.

Fire av de seks siste scoringene til Pavelski har kommet i første periode, og tror historien kan gjenta seg i California-derbyet mot LA Kings.

Oddsen er fristende 7,50. De av dere som vil senke risikoen litt kan gå for at amerikaneren scorer i kampen i natt, og det belønnes med 2,50 i odds. Jeg går for Pavelski-scoring i første periode. 7,50 i odds er absolutt spillbart, slik jeg ser det. Men husk dette er ikke tipset du satser hele månedslønnen på. Risikoen er stor, så her bør man satse moderat.

Klikk her for å levere dette spillet