SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kucherov skal tjene penger for oss i natt

Nikita Kucherov (t.v.) scorer på bestilling, og vi tror han kan komme på scoringslisten igjen i nattens kamp i NHL. Det gir finfine 2,35 i odds. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Nikita Kucherov (t.v.) scorer på bestilling, og vi tror han kan komme på scoringslisten igjen i nattens kamp i NHL. Det gir finfine 2,35 i odds. (AP Photo/Mark J. Terrill) Foto:

Av

Etter tolv kamper på rad med poeng måtte Tampa Bay Lightnings Nikita Kucherov gå målløs av isen natt til lørdag. Vi tror han slår tilbake mot Columbus i natt.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel ligacupen: Spurs jakter cuprevansj

Oddssingel Copa del Rey: Spansk cupskrell til nesten fire i odds

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det er et omfattende langoddsprogram vi har foran oss denne tirsdagen. Ligacupsemifinalen mellom Tottenham og Chelsea (her spilles det hjemme/borte) er den store kampen. Ellers er åttedelsfinaler i Copa del Ray denne midtuken og også her spilles det hjemme/borte. I Frankrike er det både cupfotball og Ligue 1 som skal spilles. På hockeyfronten er det full runde i Eliteserien her hjemme, det er Champions League og natt til onsdag er det seks kamper i NHL.  I alpint er det kveldsrenn og verdenscup slalåm for kvinner i Flachau.

NB! 55 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Mandag lanserte vi Wolverhampton-seier hjemme mot Liverpool i FA-cupen. Det tipset ble publisert tidlig mandag morgen til spreke 3,75 odds. Oddsen på hjemmeseier ble senket flere ganger under mandagen og ved spillestopp stod Wolves til tre i odds. Tirsdag går vi etter en ny sprek hjemmeodds i Copa Del Rey.

Tampa Bay Lightning - Columbus Blue Jackets - Nikita Kucherov scorer mål - 2,35 i odds

Tampa Bay Lighting hadde 16 kamper på rad med poeng før lørdagens 2-5-tap mot San Jose Sharks. Det var Florida-lagets første tapt etter ordinær spilletid på fem og en halv uke.

Tampa, som leder NHL med 66 poeng, hadde vunnet syv kamper på rad og hadde 15-0-1 siden 27. november da de tapte mot et annet lag fra California, Anaheim.

Tampa Bay-forwarden Nikita Kucherov er poengkongen i NHL med 69 poeng. Han har 20 scoringer og hele 49 målgivende pasninger. Han har fire poeng mer enn nummer to på toppscorerlisten, Mikko Rantanen fra Colorado Avalanche. Han hadde scoret i fem kamper på rad før kampen mot San Jose Sharks.

Kucherov noterte seg ikke for noen poeng i bortekampen mot San Jose, og dermed ble en rekke på tolv kamper med poeng brutt. Men jeg tror han kan slå tilbake i nattens hjemmekamp mot et Columbus Blue Jackets-lag som sliter med å tette igjen bakover.

Columbus har sluppet inn 17 mål på de tre siste kampene. Det gir et snitt på over tre baklengsmål i snitt per kamp. De skal få kjørt seg skikkelig mot NHLs mestscorende lag. Tyler Johnson, Braydon Point, Steven Stamkos og Nikita Kucherov vil skape problemer for Columbus-forsvaret. 

I forrige uke satte vi penger på at Kucherov skulle score i første periode mot LA Kings til 7,00 i odds. Det tipset gikk inn. Vi stoler på russeren igjen i natt, men denne gangen tør jeg ikke å gå for Kucherov-scoring i første periode.

Kucherov har scoret i de tre siste kampene mot Columbus Blue Jackets, og jeg tror han også tegner seg på scoringslisten i nattens kamp. Oddsen på at det skjer er 2,35. Den oddsen synes jeg absolutt er spillbar.

Klikk her for å levere dette spillet