SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Lazio bør slå bortesvake Sevilla

Av

Sevilla er forferdlig svake på bortebane. Lazio bør vinne greit hjemme på Stadio Olympico.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Oddssingel Europa League: Arsenal gjør kort prosess i Minsk

Oddssingel Europa League: Lazio må vinne på hjemmebane

Oddsdobbel Europa League: Chelsea tenker mest på Manchester United-kampen

Det ble en nydelig onsdag for oddstipsene med treff på fire av fem spillforslag. Begge håndballanbefalingene våre gikk inn. Nærbø vant mot Halden til 2,07 i odds og Runar slo Kolstad borte til herlige 2,70 i odds. Senere på kvelden traff vi blink med dobbelttipset på Leeds og Preston til 4,04 i odds, og tipset på uavgjort til pause og hjemmeseier til Spurs til slutt satt til hele 5,25 i odds.

Torsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Lazio - Sevilla 2,30 - 3,10 - 2,85 H (spillestopp kl. 1850)

Lazio klarte så vidt å gå videre til 16-delsfinalen i Europa League. De endte på annenplass i sin gruppe, kun to poeng foran greske Apollon. Det viktigste for italienerne var at de klarte å gå videre.

Det italienske hovedstadslaget viser fin form nå. Tre strake seire for Lazio nå. Først i cupen, etter straffesparkkonkurranse, mot Inter, så borte mot Frosinone og hjemme mot Empoli. De har kun tapt én av de siste syv hjemmekampene i Serie A, og tapet kom mot serieleder Juventus (1-2).

I gruppespillet i Europa League var Lazio ustabile på bortebane. De tapte mot Frankfurt, og de slet også på bortebane i Hellas mot Apollon.

På hjemmebane har de imidlertid vist bedre form. De tapte riktignok hjemme mot Frankfurt, men da var avansementet allerede sikret. Da er det mer interessant å se hvordan de gjorde det i de to første hjemmekampene på Stadio Olimpico.

Lazio dominerte kampen mot Apollon, og de var også bedre enn Marseille som gikk til finalen i Europa League forrige sesong.  Defensivt var de imidlertid ikke på topp. Lazio slapp nemlig inn mål i alle tre hjemmekampene i gruppe H.

NB: Gulltrekning i Lotto på lørdag. Ca. 29 millioner kroner i førstepremiepotten på lørdag. Leverer kupongen her!

Sevilla er ikke et hvilket som helst lag i denne turneringen. De har vunnet Europa League tre ganger i løpet av de siste fem sesongene. Andalucia-laget gikkgreit  videre til 16-delsfinalen etter å ha vunnet fire av de seks gruppespill-kampene sine denne sesongen.

På bortebane har det imidlertid klabbet litt for dem. Sevilla tapte den første gruppespill-kampen borte mot russiske Krasnodar. I den kampen ble de rett og slett utspilt.

Pablo Machín sine menn slo tyrkiske Akhisar, men det var en sliteseier. De tapte også borte mot belgiske St. Liege i den siste kampen i gruppespillet. Lazio holder et høyere nivå enn de tre lagene de møtte i gruppepsillet, og jeg tror at Sevilla som bare har vunnet tre av tolv bortematcher i La Liga denne sesongen får det tøft i Italia.

Den viktige midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic og spissen Ciro Immobile er begge ute hos vertene, men Lazio har likevel mer en nok offensive kapasiteter til å slå et bortesvakt Sevilla. Spanjolene må også klare seg uten sentrale spillere. Nolito, Aleix Vidal og Joris Gnagnon er alle ute, men de kommer til Italia med fire tidligere Serie A-spillere: Simon Kjaer, Ever Banega, Franco Vazquez og Andre Silva.

Når vi ser på hva Lazio har prestert på hjemmebane i gruppespillet, og samtidig ser på hva Sevilla har prestert på bortebane, så er det enklet å konkludere med at det antakeligvis blir mål i begge retninger i denne matchen, og at Lazio vinner. Sevilla er ikke et godt bortelag. Jeg går for hjemmeseier til 2,30 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet