SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leeds er i ferd med å miste grepet

Marcelo Bielsa og Leeds er inne i blindgate.  Vi tror de får trøbbel mot et Boro-lag som snuser på opprykk. (AP Photo/Michel Spingler, File)

Marcelo Bielsa og Leeds er inne i blindgate. Vi tror de får trøbbel mot et Boro-lag som snuser på opprykk. (AP Photo/Michel Spingler, File) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Med fire tap på de seks siste seriekampene lever Leeds farlig i kampen om direkte opprykksplass fra Championship.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Solskjær kan ikke ta noen sjanser

Oddssingel Premier League: Denne kampen stinker U lang vei

Oddsdobbel: Engelsk dobbel til over ni ganger innsatsen

Lørdagskupongen: Liverpool må ikke få panikk

Oddssingel alpin-VM: Paris skal bli VM-konge

Oddssingel Championship: Leeds er i ferd med å miste grepet

V75 Forus Lørdag: Stor V75-jackpot med 2,5 millioner ekstra

Lørdagens langoddsprogram byr blant annet på syv kamper fra Premier League, hvor Liverpool, Arsenal og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United er i aksjon. Men i både Italia, Spania, Tyskland og Frankrike spilles det seriefotball og det er et rikholdig og innholdsrikt program. Det er også masse vintersport på menyen. I alpin-VM er det utfor for menn, og det verdenscup langrenn i Lahti i Finland.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Middlesbrough - Leeds H 2,50 (spillestopp kl 13.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Med en kamp mindre spilt enn både Norwich og Leeds, så har Middlesbrough kun sju poeng opp til tetduoen. Boro er uten tap på sine fem siste seriekamper og tok en råsterk borteseier mot West Bromwich forrige lørdag. Ligger på 5. plass med totalt 50 poeng. Nedprioriterte onsdagens omkamp i FA-cupen borte mot Newport County og tapte 0-2 der. Står med 6-5-3 totalt på 14 seriekamper hjemme på Riverside.  Spissene Jordan Hugill og Britt Assombalonga pådro seg begge smeller mot Newport, men Boro har godt med alternativer. Darren Randolph, Mo Besic, Ryan Shotton og John Obi Mikel ble alle hvilt i midtuken, men er trolig tilbake lørdag.

Leeds er inne i en blindgate og røk altså 1-3 hjemme for Norwich forrige lørdag. Det var det fjerde serietapet for Leeds i løpet av de seks siste seriekampene. Mistet også serieledelsen til Norwich med tapet sist lørdag, men er a poeng med serielederen. 8-3-4 totalt på bortebane, men to av de tre siste bortekampene er tapt.  Patrick Bamford er endelig tilbake fra kneskade og får nok spilletid lørdag.  Pablo Hernandez, Adam Forshaw og Mateusz Klich må alle testes nærmere kampstart.

Middlesbrough har vunnet 3-0 i de to siste tilsvarende på Riverside. Formsvake Leeds er satt til knepen favoritt lørdag. Det mener vi er feil. 2,50 på hjemmeseier er definitivt verd en innsats i denne tidlige Championship-kampen lørdag.

Klikk her for å levere dette spillet