Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Lørdagskupongen: Liverpool lar seg ikke stoppe

Oddsdobbel: Lørdag spiller vi Fulham

Oddssingel Premier League: Spurs må jobbe for seieren

Oddssingel Old Firm: Hatkampen ingen vil tape

Oddssingel Premier League: Salah og Liverpool er i superform

V75 RommeSuperlørdag med V75 fra Sverige

Det er fotball fra De britiske øyene som dominerer lørdagens langoddsprogram. The Old Firm i Skottland mellom Rangers og Celtic starter allerede klokken 1325. Det spilles også seks kamper i Premier League, i tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. På kontinentet er det også fullt kjør i Serie A.

14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Leicester City – Cardiff City (Pause/fulltid dobbel) H/H 2,30

Leicester har hatt en drømmejul. Først overrasket de med å slå Chelsea på på Stamford Bridge. På Boxing Day fulgte de opp med å vinne 2–1 mot de regjerende mesterne Manchester City på hjemmebane.

Seks poeng på to kamper mot to av de beste lagene i Premier League har antakeligvis bygget opp selvtilliten på King Power Stadium.

Leicester er nå oppe på syvendeplass, bare fire poeng bak Ole Gunnar Solskjærs Manchester United som befinner seg på sjetteplassen.

Lørdag må Leicester omstille seg. Når nedrykkstruede Cardiff kommer til King Power Stadium er ikke Leicester lenger underdogs.

Cardiff vil antakeligvis være fornøyd med å få med seg ett poeng, og de vil trolig legge seg bakpå i denne kampen. Men jeg tror ikke det er en ulempe for Leicester. De har et sterkt offensivt lag, og jeg tror de vil trøkke til fra start mot waliserne.

 

Jamie Vardy er den største offensive trusselen hos Leicester. Han har scoret seks mål på 15 kamper så langt, men James Maddison er også en spennende spiller. Han kan også stelle i stand trøbbel for Cardiff-forsvaret på lørdag.

Cardiff var før sesongen spådd å rykke ned, men de har plukket jevnt og trutt med poeng de siste ukene. De tok ett poeng på bortebane mot Palace på Boxing Day, og de har faktisk vunnet tre av de siste åtte kampene i Premier League. Laget ligger dermed på plassen over nedrykksstreken før helgens serierunde i Premier League.

Men The Bluebirds sliter på bortebane. De er sammen med Fulham de to eneste lagene i Premier League som ennå ikke har vunnet på bortebane denne sesongen. De har tapt syv av ni bortematcher så langt.

Leicester-manager Claude Puel har ingen nye skader i troppen. Midtbanespillerne Matty James og Daniel Amartey er begge ute med langtidsskader.

I Cardiff har manager Neil Warnock fått positive nyheter. Keeper Neil Etheridge er ikke i troppen til Filippinene til Asian Cup. Callum Paterson må testes før kampstart, mens Aron Gunnarsson og Harry Arter er ventet å være tilbake hos waliserne.

Leicester har vunnet mot Chelsea og Manchester City i de to siste kampene. Jeg tror de også tar tre poeng mot et Cardiff-lag som sliter på bortebane. Vertene kommer til å kjøre på fra start. Jeg tror de leder både etter første omgang og etter 90 minutter. Et slikt scenario gir 2,30 i odds. Det synes jeg er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet