SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leicester kan sjokkere Atletico

Kan Leicester City og Jamie Vardy slå Atletico Madrid på hjemmebane? Ja, tror vår oddstipper.

Kan Leicester City og Jamie Vardy slå Atletico Madrid på hjemmebane? Ja, tror vår oddstipper. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

En hjemmeodds på 3,45 i Mesterligaen frister til spill.

DEL

OddstipsTirsdagens oddsprogram byr på to spennende kvartfinaler i Mesterligaen. Real Madrid er vertskap for Bayern München, mens Atlético Madrid reiser til England for å møte Leicester. I tillegg spilles det en interessant kamp 1. divisjon mellom Mjøndalen og Jerv. Natt til onsdag ruller Stanley Cup-sluttspillet videre, og det spilles også kamper i Copa Libertadores, som er Sør-Amerikas svar på Mesterligaen.

Tirsdagens singeltips: Real roter ikke vekk semifinaleplassen

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Leicester City – Atletico Madrid H

Mesterligaen, kvartfinale. Kamp 2 av 2. Etter seks seire på rad for Leicester, har Craig Shakespears menn nå to tap og én uavgjort på de tre siste kampene. Fjorårets ligamestere har langt på vei sikret videre spill i Premier League, og det gjør at de kan konsentrere seg fullt og helt om tirsdagens kamp i Mesterligaen.

Leicester tapte 0–1 i Madrid. Kampens eneste scoring kom på et straffespark som egentlig ikke skulle vært et straffespark. Atletico var imidlertid det dominerende laget, men Leicester forsvarte seg godt og skaffet seg et brukbart resultat før tirsdagens avgjørende match på King Power Stadium.

I forrige serierunde spilte revene fra East-Midlands uavgjort mot Crystal Palace borte. Leicester scoret allerede etter seks minutter. Det var også det eneste målet som ble scoret i første omgang på Selhurst Park. Allerede syv minutter ut i annen omgang økte Vardy ledelsen til 2-0, men Palace ga ikke opp. De svarte to minutter senere, og 20 minutter før full tid utlignet Benteke til 2–2. Det ble også sluttresultatet.

På hjemmebane har Leicester vært bra hele sesongen: 

  • Leicester har tatt 30 poeng på hjemmebane i Premier League denne sesongen, det er like mange poeng som Manchester City og Manchester United har tatt. De ligger på henholdsvis fjerde- og femteplass på tabellen.
     
  • I Mesterligaen har Leicester vunnet alle fire hjemmekampene sine, scoret seks mål og kun sluppet inn ett.

Leicester mangler Mendy som er skadet og Huth som er suspendert, men Morgan kan være tilbake til denne kampen.

Atletico viser fin form. De er ubeseiret i de ti siste kampene. I denne perioden har Atletico lignet det gamle Atletico-laget som vi kjenner. De har holdt nullen syv ganger, og de har kun sluppet inn tre mål på de ti siste kampene.

I forrige serierunde slo de Osasuna 3–0 hjemme. Atletico hadde full kontroll, og Osasuna hadde ikke en eneste sjanse.

Vrsaljko, Gameiro og Moya er alle ute mot Leicester.

Det er ingen tvil om at Leicester har en vanskelig oppgave, tøffere enn mot Sevilla, for Atletico har mer kvalitet i stallen. Selv om Leicester skulle vinne, så er det slett ikke sikkert at de går videre. Atletico kan gå videre på bortemålsregelen.

For Atletico har en vanvittig sterk bortestatistikk. De har kun gått målløs av banen i én av de siste 13 bortekampene, og selv om Leicester har vært gode på hjemmebane skal de få problemer med å holde nullen mot Atletico. Spesielt siden Huth er ute og Morgan ikke er helt restituert.

Atletico vet hvordan det er å være i denne situasjonen, og den erfaring er viktig. De er sterke defensivt og er fornøyde med uavgjort i England.

Leicester vil kjøre på fra start for å få den scoringen som kan vippe kampen i deres favør, og jeg tror engelskmennene kan vinne her. De har en sterk hjemmestatistikk, men om det er nok til å gå videre er jeg mer usikker på. På den annen side var det ikke mange som trodde Leicester ville slå ut Sevilla heller, så alt kan skje.

Jeg tror på 2–1 eller 1–0 til Leicester. Oddsen er 3,45, og jeg satser 100 kroner. Spillestopp er tirsdag klokken 2040.

Her er vårt råtips tirsdag 18. april:

Leicester City–Atletico Madrid 3,45–3,25–1,93 H

Total odds: 3,45