SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Leipzig utforder Bayern München

Timo Werner er toppscorer for Leipzig med syv mål i Bundesliga så langt.

Timo Werner er toppscorer for Leipzig med syv mål i Bundesliga så langt. Foto:

Av

Leipzig slår et formløst Hoffenheim-lag.

DEL

OddstipsDet ble full klaff på fredagens singeltips på Cardiff til fine 1,75 i odds (250 kroner i innsats), men fredagens andre singeltips på Napoli gikk dessverre ikke inn. Likevel ble det pluss i fredagens oddsregnskap.

Det er bare å glede seg til en stor spilldag på lørdag. Oddsprogram domineres som vanlig av kampene fra England. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien og i FA-cupen. I tillegg er det flere interessante oppgjør i tysk 1. Bundesliga og i spansk La Liga.

Lørdagens råtips. Burnley kan skrelle

Lørdagens singeltips. United sliter borte mot topplagene

Lørdagskupongen: United kan tape uten Matic

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hoffenheim - Leipzig B

Tysk, 1. Bundesliga. Med kun én seier på de syv siste 1. Bundesliga-kampene, har Hoffenheim falt ned til syvendeplass på tabellen.

Forrige ukes tap mot portugisiske Sporting Braga betyr at Europaliga-eventyret er over for denne gang. Det betyr at trener Julian Nagelsmann kan konsentere seg fullt og helt om 1. Bundesliga, og ambisjonene er å klatre på tabellen.

Sist helg tapte Hoffenheim hele 0-3 borte mot Hamburger SV, og selv om laget hans ikke klarte å score i Hamburg så vil Nagelsmann gi Sandro Wagner, Mark Uth og Serge Gnabry fornyet tillit offensivt.

Leipzig på sin side debuterer i Mesterligaen denne sesongen, og etter 4-1-seieren mot Monaco for halvannn uke siden henger de forsatt med i kampen om avansement fra gruppespillet.

Sist helg slo de Werder Bremen 2-0, og Leipzig klatret dermed helt opp i ryggen på Bayern München. Nå er de kun tre poeng bak serielederne.

Sjekk lørdagens andre singeltips:

RB Leipzig er muligens et av de yngste og mest talentfulle lagene i Europa akkurat i øyeblikket, og de spiller en underholdene offensiv fotball. De viser fin scoringsform. Laget har scoret to ganger eller mer i seks av de åtte siste Bundesliga-kampene.

De bør ha gode muligheter til å score mot et Hoffenheim-lag som har vært elendige defensivt i høst. De har kun klart å holde nullen én gang på de ti siste kampene, uansett turnering.

Situasjonen blir ikke bedre for Hoffenheim av at midtstopperen Benjamin Hübner trolig er ute. Nagelsmann, som er den yngste treneren i Bundesliga, må også stokke om på laget defensivt. Kaptein Kevin Vogt er suspendert.

Leipzig har ingen nye skader eller suspensjoner, så trener Ralph Hasenhüttl vil antakeligvis starte med samme lag som spilte sist helg. Marcel Sabitzer er eneste på skadelisten, men han har allerede vært ute en stund.

Hoffenheim var ubeseiret på hjemmebane sist sesong (11-6-0), men denne sesongen har vært annerledes. De har tapt eller spilt uavgjort i 60 prosent av kampene.

Leipzig vet at de trenger en seier for å henge poå Bayern München, og jeg tror de er toppmotiverte til denne kampen.

Leipzig vinner til 2,05 i odds, og innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp er klokken 1525.

Her er vårt andre singeltips lørdag 2. desember:

TSG 1899 Hoffenheim - RB Leipzig 2,80 - 3,35 - 2,05 B

Total odds: 2,05