SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Marseille er knallsterke borte

Marseille og Lucas Ocampos er sammen med PSG Ligue 1s beste bortelag.

Marseille og Lucas Ocampos er sammen med PSG Ligue 1s beste bortelag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Marseille har kun tapt én av åtte bortekamper i Ligue 1.

DEL

OddstipsLørdag ble en elendig dag for Spillsenteret. Vi bommet på alle fire tipsene våre.

Det er et flott oddsprogram søndag med blant annet to kamper fra Premier League, og flere matcher fra spansk La Liga og Serie A, men høydepunktet er cupfinalen på Ullevaal mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08.

Søndagens singeltips: Valencia fosser videre

Søndagskupongen: Dobbelt nedrykk for Moyes?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Montpellier - Marseille B

Fransk, Ligue 1. Begge lagene har hatt en god start på sesongen. Montpellier har overrasket. Det var ikke ventet at de skulle gjøre det så bra etter at laget solgte stjernespissen Steve Mounie til Premier League-klubben Huddersfield Town.

Montpellier innehar åttendeplass med 21 poeng. De har kun tapt én av de siste ti kampene, men laget har hatt problemer fremover på banen etter Mounie forlot klubben. De har nemlig kun scoret tolv mål på 15 kamper.

Men et sterkt forsvar gjør at de henger med på øvre halvdel av tabellen. De har har det mest solide forsvaret i Ligue 1. Montpellier har kun sluppet inn åtte mål hittil. PSG, som er det nest beste defensive laget, har sluppet inn fire flere mål.

Sjekk søndagens singeltips:

Marseille på sin side kan klatre opp på andreplass med seier. De ligger på tredjeplass før søndagens kamp, ett poeng bak Monaco på andreplass.

Selv om PSG gikk på et sjokktap mot Strasbourg lørdag, så er det syv poeng opp til hovedstadslaget om Marseille vinne mot Montpellier.

Marseille fikk nye amerikanske eiere for et par år siden, og de har ambisjoner for klubben. Den franske storklubben skal igjen bli en maktfaktor i europeisk fotball. Dennr sesongen gjør de det bra i Europaligaen, men det er Mesterligaen som er målet. De tar mål av seg å bli blant de tre beste lagene i Ligue 1 denne sesongen.

De har et solid offensivt lag med spillere som Florian Thauvin, Clinton N’Jie og Dimitri Payet. Jeg tror de kommer til å lage problemer for Montpellier-forsvaret.

Marseille har overtaket på Montpellier i innbyrdes oppgjør. På de 28 siste innbyrdes kampene har Marseille vunnet 16 ganger, Montpellier har kun vunnet syv kamper.

Vertene må klare seg uten forsvarsspilleren Lukas Pokomy og midtbanespillerene Keagan Dolly og Jonathan Ikone. Alle tre er skadet.

Marseille mangler Boubacar Kamara som er skadet, mens Gregory Sertic er langtidsskadet. Han er ute til over nyttår.

Marseille er sammen med PSG det beste bortelaget i Ligue 1. Bortestatistikken viser 5-2-1. De har tatt 17 poeng så lang, og jeg tror de tar ytterligere tre poeng søndag.

Borteseier gir flotte 2,02 i odds. Innsatsen er 250 kroner, og spillestopp er klokken 2055.

Her er vårt andre singeltips søndag 3. desember:

Montpellier - Marseille S 3,15 3,10 2,02 B

Total odds: 2,02