SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Mer trøbbel for Østerrike

Marko Arnautovic, Aleksandar Dragovic og Marcel Sabitzerdepper etter 0-1-tapet mot Polen.  (AP Photo/Guenter Artinger)

Marko Arnautovic, Aleksandar Dragovic og Marcel Sabitzerdepper etter 0-1-tapet mot Polen. (AP Photo/Guenter Artinger) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Østerrike tapte åpningskampen mot Polen Vi tror nedturen fortsetter mot Israel søndag kveld.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssinge ishockey: Vi tror Storhamar fortsetter veien mot bøtten

Oddsdobbel EM-kvalik: Kan Ryan Giggs ta Wales til EM-sluttspill?

Oddssingel EM-kvalik: Mer trøbbel for Østerrike

Oddssingel: EM-kvalik: Nederland spilles til akseptabel odds

Søndagskupongen: EM-kvalik i fokus på søndagskupongen

V75 Sverige: Untersteiner har V75-bankeren på Axevalla

V4 Odense: Herlig V4-omgang fra Danmark

Lykkespill: Vant 1,8 millioner, men vet det ikke selv

Søndagens langoddsprogram byr på ti kamper fra EM-kvalifiseringen. I tillegg spilles den andre semifinalen i NM-sluttspillet mellom Stavanger Oilers og Storhamar. Ellers er det en rekke kvalifiseringskamper til NM for menn. Og flere eliteserieklubber spiller sin siste treningskamp før seriestarten, blant andre Molde. I Kollen er det verdenscup fellesstart i skiskyting for kvinner og menn. Det er også jaktstart 10 km i langrenn fra Quebec. I NHL spilles det også tre natt til mandag.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Israel - Østerrike 3,00 - 2,90 - 2,20 H (spillestopp kl. 1755)

EM-kvalifisering, gruppe G. Kampen spilles i Haifa. Israel og Østerrike venter fortsatt på sin første seier i EM-kvaliken.

Israe spilte 1-1 mot Slovenia i åpningskampen på torsdag. Det var en brukbar start på kvaliken, men de trenger antakeligvis én seier i en av de to første kampene siden begge spilles på hjemmebane.

Polen er store favoritter til å vinne denne gruppen, særlig etter at de vant åpningskampen 1-0 mot Østerrike på bortebane.

Østerrike er på papiret det nest sterkeste laget i denne gruppen, men de har opplevd en nedtur etter EM i Frankrike i 2016. De klarte å kvalifisere seg for VM i Russland, og i Natiosn League havnet de på andreplass bak Bosnia.

Etter 0-1-tapet på hjemmebane mot Polen i første kampen i EM-kvaliken har de presset på seg før bortekampen i Haifa.

Dette ligger an til å bli en jevn match, men jeg sitter med en følelse av at israeerne kan skape problemer for Østerrike. De har to klasseangripere i Guangzhou R&F-spilleren Eran Zahavi og Salzburg-spilleren Munas Dabbur. Sistnevnte går til Sevilla i sommer. De to kan virkelig sette det østerriske forsvaret på prøve.

Israel har kun vunnet fire av de siste 15 landskampene. Statistikken hjemme i EM- og VM-kvalikene har ikke vært noe å skryte av. Den eneste seierene hjemme i kvalikene de siste fem årene har kommet mot miniputtnasjonene Liechtenstein og Andorra.

De har vist bedre tendenser i de siste hjemmekampene. I Natiosn League slo israeerne både Abania og Skottland, og uavgjortkampen mot Slovenia forteler meg at de kan være i stand til å overraske mot et Østerrike-laget som ikke er i form.

Østerrike er favoritter i denne kampen. De vant faktisk alle fem bortekampene i kvaiken før EM i 2016. Men de evde ikke opp til forventningene i turneringen, og de har ikke klart å levere på samme nivå etter suksessen i EM-kvaliken. I VM-kvaliken vant de kun borte mot Georgia og Moldova.

De vant 2-1 borte mot Nord-Irland i Nations League, men du må helt tilbake ti 2015 for å finne sist gang de vant en bortekamp med mer enn ett mål. Østerrike strever med å finne tilbake til formen som sendte laget til EM sist.

Jeg har ikke den store tiltroen til det østerriske laget akkurat nå. De har slitt med skader på flere av sine offensive spillere. Det gjør at det hviler mye ansvar på skuldrene til Marko Arnautović, og han har fått lite spilletid i West Ham i det siste. 

I utgangspunktet er U er sannsynlig utfall av denne matchen, men jeg tror israelerne kan komme til å overraske. 3,00 i odds på hjemmeseier synes jeg er interessant. Jeg ser for meg at Østerrike kommer til å størst ballinnehav, men at vertene kan kontre på dem.  Med spillere som Zahavi og Dabbur på topp vil de kunne gjøre livet surt for laget fra alpelandet. 3,00 i odds på H er ok. Spilestopp er klokken 1755.