SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Monaco er Europa mestscorende lag

Radamel Falcao og Valere Germain bøtter inn mål for Monaco denne sesongen.

Radamel Falcao og Valere Germain bøtter inn mål for Monaco denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sikker dobbel til 3,60 i odds.

DEL

OddstipsStåle Solbakken og FCK leverte torsdag. Det ga flotte 2,65 i odds (100 kroner i innsats), men de to andre tipsene våre på Zenit og Stjernen gikk beklageligvis ikke inn.

Fredagens langoddsprogram er innholdsrikt og på fotballfronten er det kampene fra spansk La Liga, fransk Ligue 1 og 1. Bundesliga som er mest interessante. Det er også flere kamper fra 2. Bundesliga og full runde i fransk Ligue 2. I tillegg er den drøss med ishockeykamper fra hele Europa.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Grizzly Adams Wolfsburg - Straubing Tigers H

Tysk, DEL-liga ishockey. Wolfburg viser glimrende form. De står med fire seire på rappen. De har balnt annet vunnet 5-3 mot serieleder EHC München.

Laget fra Volkswaagen-byen har vært sterke offensivt i de fire siste kampene, hvor de har scoret fem mål eller mer.

Straubing er inne i en tung periode. De har tapt fire av de fem siste kampene, og de står med tre tap på rad. De kommer til denne kampen med tre dager mindre hvile enn Wolfsburg, og spiller sin andre bortekamp på rappen. Det kan bli tungt for dem.

Wolfsburg er et middels godt hjemmelag, men nå møter de et av ligaens svakeste bortelag. Straubing har tapt 18 av 24 bortekamper denne sesongen. Det gjør dem til det tredje dårligste bortelaget i DEL-ligaen.

Jeg har størst tro på hjemmelaget i denne kampen, og 1,60 i odds er greit når det skal brukes i en dobbel.

SC Bastia - Monaco (Handikap fulltid 1-0) B

Fransk, Ligue 1. Bastia er i forferdelig form. De er uten seier i de syv siste kampene, og de har tapt fem av de syv kampene.

Korsika-laget ligger nå på 19.-plass på tabellen med 22 poeng. Det er bare målforskjellen som skiller dem fra bunnlaget Lorient, mens det er fire poeng opp til Lille som er på trygg plass.

I forrige serierunde tapte Bastia 0-4 mot Toulouse. Både Cahuzac og Saint Ruf fikk rødt kort i den kampen, så begge er suspendert i fredagens kamp mot Monaco. I tillegg er Squillaci skadet. Fraværene gjør at jeg tror Bastia kan få alvorlig trøbbel når de får besøk av laget fra fyrstedømet.

For Monaco er i storform. De spiller fantastisk angrepsfotball, og har scoret 75 mål på 25 kamper. De er Europas mestscorende lag. I de åtte største ligaene (Spania, England, Tyskland, Italia, Frankrike, Portugal, Holland og Hellas) , er Monaco laget med flest nettkjenninger. Det er imponerende!

Monaco er ubeseiret i de elleve siste kampene, og de har vunnet ti av dem. I forrige serierunde banket de Metz 5-0. De slo Bastia med samme sifre da lagene møttes på Stade Louis II tidligere denne sesongen.

De reiser til Korsika uten Carillo og Sidibe. Det kan hende at Monaco også hende at Monaco gjør en del endringer på laget siden de skal spille i Mesterligaen i neste uke. Jeg forventer likevel at de stiller med et sterkt lag, og at de vinner komfortabelt mot Bastia.

Jeg satser på at de vinner denne matchen med to mål eller mer, og det gir 2,25 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Fredagens dobbelttips er Monaco (handikap fulltid 1-0) og Grizzly Adams Wolfsburg. Denne dobbelen belønnes med 3,60 i odds. Spillestopp er klokken 1925. 

Her er vårt dobbelttips fredag 17. februar:

SC Bastia - Monaco (Handikap fulltid 1-0) 2,35 - 3,45 - 2,25 B

Grizzly Adams Wolfsburg - Straubing Tigers S 1,60 4,40 3,35 H

Total odds: 3,60