SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Motivasjonsspill til 2,90 i odds

Columbus Blue Jackets og Cam Atkinson kjemper om en playoffplass. De må gi jernet i bortekampen mot Flames. (AP Photo/John Locher)

Columbus Blue Jackets og Cam Atkinson kjemper om en playoffplass. De må gi jernet i bortekampen mot Flames. (AP Photo/John Locher) Foto:

Av

Columbus Blue Jackets har klart mest å spille for i nattens kamp mot Calgary Flames.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel ishockey: Duket for thriller på Lillehammer

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til over fire i odds

Oddssingel NHL: Motivasjonsspill til 2,90 i odds

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

Vi er vel inne i en landslagspause og det bærer naturlig nok tirsdagens langoddsprogram preg av. Det er lite fotball på menyen og ingen kamper i toppdivisjonene rundt omkring i Europa. Det spilles tre kvalifiseringskamper i NM for menn, og det spilles en kamp i National League i England. I tillegg en toppkamp i skotsk Championship, samt en kamp i League 2 i Skottland. I tillegg er det sjuende og avgjørende NM-kvartfinale mellom Lillehammer og Frisk, og det er femte og avgjørende playoffkamp mellom AIK og Oskarshamn i Sverige.  Natt til onsdag spilles det hele 10 kamper i NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Calgary Flames - Columbus Blue Jackets 1,85 - 3,95 - 2,90 B (spillestopp kl. 0155)

Columbus Blue Jackets må fortsette å sanke poeng om de har tenkt å kapre en playoffplass i Eastern Conference.

Natt til søndag slo de Carolina Hurricanes 3-0 på hjemmebane etter fantastisk keeperspill av Sergei Bobrovsky. Deretter tok de ett poeng da de 24 timer senere tapte 1-2 etter spilleforlengelse mot Boston Bruins.

Med ti kamper igjen av sesongen er Columbus ett poeng bak Carolina Hurricanes som har den første wild card-plassen i Eastern Conference, og de er fire poeng bak Pittsburgh Penguins i Metropolitan Division.

De må også se seg over skulderen. Montreal Canadiens puster dem i nakken. De er kun tre poeng bak dem i Eastern Conference. Det ligger an til en duraberlig fight om de siste playoffplassene.

Mens Blue Jackets fortsatt kjemper for en playoffplass, er Flames allerede klar for playoffen etter at Minnesota søndag tapte etter spilleforlengelse mot NY Islanders. Det gjorde at kanadierne ble det første laget fra Western Conference som sikret seg en playoffplass.

Det kan bety at de vil hvile enkelte spillere i de siste kampene. For Flames er ikke fornøyd bare med å ha kommet seg til playoffen. De har ambisjoner om å nå langt.

Etter tre seire på rad, tapte Calgary 2-1 mot WinnipegJets natt til søndag

Flames manglet både center Sean Monahan på grunn av sykdom og vingen Sam Bennett som er skadet. Det er usikkert om de blir spilleklar til nattens kamp.

Blue Jackets trente mandag uten Ryan Dzingel. Han fikk en smell i en duell med Boston-spilleren Zdeno Chara. Heller ikke kaptein Nick Foligno var på treningen. Dzingel kan bli spilleklar, men Foligno er ikke med laget ti Calgary.

Flames er et av NHLs beste hjemmelag. Kun tre lag har tatt flere poeng på hjemmebane enn laget fra den kanadiske OL-byen. Men Columbus har vunnet tre av de fire siste kampene mot Flames, og de har vunnet de to siste kampene på bortebane mot kanadierne.

Motivasjonen bør være størst hos bortelaget som fortsatt kjemper en desperat kamp om å komme seg til playoffen. De trenger hvert eneste poeng de kan få i de ti siste kampene.

Vi setter pengene på at Columbus vinner sin tredje bortekamp på rad mot Calgary. B betales med flotte 2,90 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet