SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Nå løsner det for Watford

Watford og Abdoulaye Doucoure (t.h.) har vært inne i en tung periode, men de kan komme tilbake på vinnersporet mot et svakt Southampton-lag.

Watford og Abdoulaye Doucoure (t.h.) har vært inne i en tung periode, men de kan komme tilbake på vinnersporet mot et svakt Southampton-lag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er ti år siden sist Watford vant mot Southampton på hjemmebane.

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram domineres av kamper fra de britiske øyene. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien, League One og League Two, i tillegg er det full rulle i Skottland. Det er også åpningshelg i håndball-VM for herrer, og Bundesligaen er tilbake på oddsprogrammet etter vinterpausen.

Lørdagskupongen: Endelig opptur for Newcastle?

Søndagskupongen: Liverpool kan slå City

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Watford - Southampton H

Engelsk, Premier League. Desember har vært et mareritt for Watford. De har tapt syv av de siste ni Premier League-kampene, men seieren mot Bristol City i FA-cupen forrige helg kan ha vært vendepunktet for Marco Silvas menn.

Det er enklete kritikere som mener at Watford-nedturen har sammenheng med spekulasjonene rundt Marco Silva og Everton-jobben, men hovedpersoene selv er ikke enig i det.

The Hornets ligger fortsatt på tiendeplass på Premier League-tabellen, selv om de kun har én seier på de ni siste kampene.

Men det er tett i bunnen av Premier League, og Watford er kun fem poeng over nedrykksstreken. Det begynner etter hvert å haste for Watford å plukke poeng.

Hjemme på Vicarage Road viser statistikken 3-3-3, og de har kun vunnet én av de siste fem kampene foran egne fans. I forrige hjemmekamp ledet de lenge 1-0 mot bunnlaget Swansea, men de rotet det til mot slutten av kampen og tapte 1-2.

Watford sliter fortsatt med skader på en rekke spillere, men Troy Deeney er tilbake etter å ha vært suspendert. Det er i alle fall en god nyhet for The Hornets.

Om situasjonen i Watford er deprimerende, så er den i alle fall det i Southampton. For tolv måneder siden ladet Soton opp til semifinale i ligacupen, nå kjemper de for å overleve i Premier League.

Sjekk vårt forslag til lørdagskupong:

Seieren mot Fulham i FA-cupen sist helg dempet litt på krisestemningen på St. Mary's, men med tap i London mot Watford vil den være tilbake for fullt.

Southampton ligger nede på en skuffende 17.-plass, og det er kun målforskjellen som gjør at de er over nedrykksstreken. Laget fra den engelske sørkysten har ikke vunnet noen av de siste åtte bortekampene i Premier League, men de klarte 0-0 på Old Trafford i forrige bortekamp. Den kampen viste at de er i stand til å forsvare seg. Cedric Shares og Wesley Hoedt kan begge være tilbake til kampen i London, men viktige Charlie Austin er ute i et par måneder. Det kan bli kostbart for Soton, tror jeg.

Watford vant 2-0 på St. Mary's tidligere denne sesongen, men de har ikke vunnet på de fire siste hjemmekampene mot Soton. Jeg tror de klarer å bryte den dårlige hjemmetrenden mot The Saints lørdag.

Lagene skal også møtes i FA-cupen om to uker, så denne kampen blir et slags vorspiel. Watford slitt tungt i desember, men tror det snur for dem nå. 2,25 i odds på hjemmeseier er ok, i alle fall mot et Soton-lag som har vært elendige på bortebane.

Jeg satser på H til 2,25 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 1555.

Her er vårt singeltips lørdag 13. januar:

Watford - Southampton 2,25 - 3,25 - 2,75 H

Total odds: 2,25