SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ny målorgie på the Hawthorns

West Bromwich Albion og Jay Rodriguez har vært involvert i mange målrike kamper hjemme på The Hawthornes.  (AP Photo/Alastair Grant)

West Bromwich Albion og Jay Rodriguez har vært involvert i mange målrike kamper hjemme på The Hawthornes. (AP Photo/Alastair Grant) Foto:

Av

West Bromwich har vært involvert i en rekke målrike oppgjør hjemme på the Hawthorns. I kveld kan det være duket for ny målorgie.

DEL

OddstipsSpillsenterets øverige mandagsmeny:

Oddssingel Championship: West Bromwich jakter sin fjerde strake

Oddssingel Serie A: Må vinne for å ta opp jakten på Juve!

V65 Leangen: Dalen har V65-bankeren på Leangen

V64 Halmstad: Frekk V64-banker i jakten på storcashen

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på Norges andre kamp i håndball-EM. I kveld er Tsjekkia motstander. På fotballfronten er det kamper fra både Serie A, La Liga, Bundesliga, dansk superliga og engelsk Championship. I tillegg er det kamper i tyrkisk toppserie og tysk 2. Bundesliga. Natt til tirsdag er det tre kamper i NHL. For øvrig er det midtukerunde i Premier League denne uken, med kamper både tirsdag og onsdag.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

West Bromwich - Brentford over 3,5 mål 2,40 (spillestopp kl 20.55)


Med 41 scoringer på de 19 første seriekampene, er det ingen grunn til å betvile hjemmelagets offensive kvaliteteter. West Bromwich rykket som kjent ned fra Premier League i vår og innledet sesongen i Championship med et overraskende hjemmetap mot Bolton. Siden har det gått veldig mye bedre, bortsett fra en svak periode i slutten av oktober, der lagert kun tok ett poeng på fire kamper. Men står nå med tre strake seire, to av disse på bortebane. Totalt 6-1-2 hjemme på the Hawthorns og hele 26 scoringer har laget på de ni hjemmekampene. Forsvarspilleren Kyle Bartley er ute med kneskade, ellers ser det meste bra ut for hjemmelaget.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

Brentford står med kun en seier på sine ti siste seriekamper (1-3-6) og har falt mye på tabellen. Ligger på 18. plass med totalt 21 poeng og er uten borteseier på sine ni første bortekamper (0-4-5). Ned til Millwall på direkte nedrykk skiller det kun tre poeng. Danske Thomas Frank overtok som manager etter at suksessrike Dean Smith ble hentet til Aston Villa, men Franck har kun notert seg for en seier under sin managerperiode. Said Benrahma, Ollie Watkins og Kamohelo Mokotjo er alle ute for bortelaget.

Vi har lansert spill på West Bromwich til å vinne kveldens kamp, men det er også et klart alternativ å lansere et målspill. West Bromwich har vært involvert i en rekke målrike oppgjør på hjemmebane denne sesongen. 4-2 seier mot Bristol City, 7-1 seier mot QPR, 4-1 seier mot Reading, 1-4 tap mot Derby og 4-1 seier hjemme mot Leeds i den siste hjemmekampen. Brentford har også vært involvert i målrike oppgjør på bortebane. Tapte 3-4 for preston i den tredje siste bortekampen og tapte 2-3 for QPR i den siste bortekampen. 2,40 på at kvelden kamp ender med fire mål eller mål, er for høyt og spilles. Dessverre er det ikke singelspill på dette objektet, så vi må kombinere.

Nå kan du skrape flax-lodd her!

Levante - Athletic Bilbao over 2,5 mål (spillestopp kl 20.55)
Spansk La Liga. For drøye tre uker siden så lanserte undertegnede spill på Levante hjemme mot Real Sociedad. Det gikk heller dårlig. Riktignok tok Levante ledelsen, men de endte opp med 1-3 tap. Det var sesongens sjette hjemmekamp, fem av disse har gått over 2,5 mål.

Athletic Bilbao er den store uavgjortspesialisten i La Liga hittil. Hele åtte av baskernes tretten seriekamper har endt med poengdeling. Borte har laget fortsatt tilgode å vinne, men kun to av seks bortekamper er tapt (0-2-4). Ledet både 1-0 og 2-1 i forrige bortekamp mot Atletico Madrid, men endte opp med å tape 2-3. I midtuken slo laget til med hele 4-0 seier hjemme mot Huesca i første 16-delsfinale i Copa del Rey, så Athletic har fått opp målproduksjonen i det siste.

Forrige sesongs oppgjør endte 1-2. Levante har vært stort sett vært involvert i målrike oppgjør i sine hjemmekamper denne sesongen og derfor velger vi å sette pengene på over 2,5 mål i denne kampen til klart godkjente 1,80 i odds. Kombinert med fire mål eller mer i kampen mellom West Bromwich og Brentford får vi da en dobbeltodds på flotte 4,32.

Klikk her for å levere dette spillet