SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Odd blir kraftig undervurdert

Odd og Dag Eilev Fagermo blir undervurdert av Norsk Tipping, mener vi i Spillsenteret.

Odd og Dag Eilev Fagermo blir undervurdert av Norsk Tipping, mener vi i Spillsenteret.

Artikkelen er over 2 år gammel

Var det ingen som så kampen mot Rosenborg?

DEL

Oddstips Et velfylt oddprogram denne søndagen, med kamper fra både Norge, Sverige, Danmark, Italia, Tyskland, England og Spania, bare for å velge noen nasjoner.

Klikk her for å levere lørdagens Lotto-kupong

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Odd - Bodø/Glimt H

Etter å ha ligget i toppen i mange år, er Odd spådd en svakere sesong i 2018. Men 2,00 i odds hjemme mot Bodø/Glimt er vel litt i overkant, eller?

Odd har mistet mange spillere, men har erstattet dem klokt. Både Vebjørn Hoff og Birk Risa viste positive takter da Odd fikk et fortjent poeng hjemme mot Rosenborg 2. påskedag.

Skienslaget fikk tre skader i 1. omgang mot RBK. Både Fredrik Nordkvelle, Torgeir Børven og Fredrik Semb måtte forlate banen i 1. omgang (!). Ingen av dem er med mot Bodø/Glimt. Bilal Njie kommer inn for Børven, og tar en plass på kanten, mens Birk Risa dyttes inn som midtspiss. Markus Kaasa tar Nordkvelles rolle som indreløper, og Vegard Bergan erstatter Semb i midtforsvaret. Ellers blir laget det samme.

Odd er nesten alltid gode hjemme, og bare ett lag tok mer poeng hjemme enn Odd forrige sesong. Det var Strømsgodset.

Dag Eilev Fagermos menn er fortsatt uten seier i eliteserien etter tre kamper, men var farlig nær mot Rosenborg. Jeg tror den første trepoengeren kommer i kveld, og det til god Odds.

For ja, hva er det Norsk Tipping tenker? Bodø/Glimt og Kjetil Knutsen gikk på en kjempesmell hjemme mot Haugesund 2. påskedag, og tapte hele 3-0! På Brann stadion ble det 0-2-tap i runden før, så Glimt kommer altså til Skien med to tap og 0-5 i bagasjen.

Og det har murret i Bodø den siste uken. Glimts trofaste var langt fra fornøyd med oppvisningen mot Haugesund, og det spekuleres i en konflikt mellom trenerteamet og Bodøs store adoptivsønn, Trond Olsen. Lyngsværingen er en legende i Glimt, men ble vraket til troppen mot Haugesund til tross for at han fortsatt regnes som én av lagets viktigste spillere. Kjetil Knutsen har måttet stå skolerett i media og forklare situasjonen. Bergenseren fått press på seg allerede, og et nytt tap i Telemark gjør nok ikke situasjonen i Bodø bedre.

Man må helt tilbake til 2007 for å finne forrige Glimt-seier i Skien. Den gang vant gultrøyene, som da var et 1. divisjonslag, 1-0 på Skagerak Arena i kvalifiseringen til eliteserien, og sendte med det Odd ned en divisjon, mens Glimt selv rykket opp.

Jeg synes mye taler for Odd-seier her. Norsk Tipping mener det ikke er like åpenbart, og setter oddsen på hjemmeseier til 2,00. Vi takker og bukker for det. Innsatsen blir 250 kroner. Spillstopp 1755.

Vårt tips:

Odd - Bodø/Glimt 2,00 - 3,30 - 3,25 H