SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Palace jakter ny storskalp

Crystal Palace og Luka Milivojevic feirer scoringen sin mot  Manchester City. (AP Photo/Rui Vieira)

Crystal Palace og Luka Milivojevic feirer scoringen sin mot Manchester City. (AP Photo/Rui Vieira) Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Crystal Palace beseiret Manchester City borte sist lørdag. Da kan de også slå Chelsea hjemme slik de har gjort to av de fire foregående sesongene.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Søndagskupongen: Oppturen fortsetter for Solskjær og United

Oddssingel Premier League: Martial har vært et lyspunkt

Oddsingel Premier League: Vi tror Sterling senker Southampton

V75 Bjerke (spillestopp kl. 16.20)Gnistrende V75-søndag på Bjerke

V65 Charlottenlund (kl. 18.15)Verdensstjerne i comeback

Søndagens langoddsprogram byr på fire kamper fra Premier League og både Manchester United, Manchester City og Chelsea skal i aksjon. Ellers er det rolig på fotballfronten med kun full serierunde fra italiensk Serie B i tillegg. I Tour de ski er det klart for andre etappe og det handler om 10 km for kvinner og 15 km for menn. Den tysk/østerrikske hoppuken skal i gang med sitt første renn fra Oberstdorf.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Crystal Palace – Chelsea H 4,55 (spillestopp kl. 12.55)

Det var kanskje ikke så uventet at Crystal Palace fikk en slags reaksjon etter sin meget overraskende 3–2 seier borte mot Manchester City forrige lørdag. Hjemme mot svakt plasserte Cardiff onsdag måtte laget nøye seg med 0–0. Palace har uansett kommet seg godt klar av nedrykksstriden og står med 19 poeng etter 19 spilte kamper. Det skiller syv poeng ned til Burnley under streken. Etter å ha slitt med skader i evigheter, kan manager Roy Hodgson glede seg over tilnærmet skadefritt mannskap. Kun Christian Benteke er ute med skade nå.

Chelsea tok en fortjent 2–1 seier borte mot Watford onsdag kveld og holder fortsatt 4.-plassen i Premier League, men er hele 11 poeng bak serieleder Liverpool før helgens runde. Skuffet som kjent forrige lørdag ved å tape 0–1 hjemme for Leicester. Pedro måtte ut med skade mot Watford og er ute til søndagens kamp. Spissen Álvaro Morata er friskmeldt.

Vi merker oss at Crystal Palace har vunnet tilsvarende kamp på Selhurst Park to av de fire siste sesongene og slik oddsene er satt i denne kampen, er det naturligvis hjemmeoddsen som frister mest. 4,55 i hjemmeodds er flott odds på et lag som tok skalpen til Manchester City på Etihad Stadium for en uke siden og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken