SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Piatek skyter AC Milan til Champions League

AC Milan og Krzysztof Piateker i siget. Vi tror de klarer å få med seg ett poeng fra Bergamo i kveld. (AP Photo/Antonio Calanni)

AC Milan og Krzysztof Piateker i siget. Vi tror de klarer å få med seg ett poeng fra Bergamo i kveld. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Av

Krzysztof Piatek har vært en suksess i Milan etter overgangen fra Genoa. Han hjelper Milano-klubben til poeng i Bergamo.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddsingel Bundesliga: Dette er Herthas mareritt-motstander

Oddssingel La Liga: Vi stoler på verdens beste fotballspiller

Lørdagskupongen: Newport tar i mot City på lørdagskupongen

Ingen Premier League denne helgen! Men ikke tenk på det, det er nemlig flust av herlige kamper rundt om i Europa for det. På balløya skal det spilles åttendelsfinaler i Fa cupen. Flere spennende og morsomme oppgjør venter oss! LaLiga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og ikke minst Championship ruller videre. Det er og Alpint-VM, og lørdag er det kvinnene som skal i aksjon. Det er slalåm og det kjøres klokken 11:00 og 14:30.

NB: Gulltrekning i Lotto på lørdag. Ca. 29 millioner kroner i førstepremiepotten på lørdag. Leverer kupongen her!

Atalanta - Milan 2,00 - 3,05 - 3,25 U (spillestopp kl. 2025)

Kampen om fjerdeplassen i Serie A, som gir Champions League-spill neste sesong, er knallhard. Det er kun ett poeng som skiller fire italienske giganter.AC Milan ligger i øyeblikket på den viktige fjerdeplassen med 39 poeng. Atalanta, Roma og Lazio følger alle hakk i hæl med 38 poeng.

I Milano forlanger de at manager Gennaro Gattuso sikret Champions League-fotball på San Siro neste sesong, men de har en vanskelig bortekamp mot Atalanta lørdag kveld.

Vertene er et av de tøffeste motstanderne i Italia akkurat nå. Bare Juventus har tatt flere poeng enn Atalanta på de siste åtte Serie A-kampene. Bergamo-klubben slo også Juve 3-0 i Coppa Italia nylig. Det er serieledernes eneste tap hjemme i Italia denne sesongen, og det er første gang de har røket ut av Coppa Italia på fem år.

AC Milan er også i form. Nysigneringen Krzysztof Piatek har vært en kjempesuksess. Den polske spissen, som ble kjøpt fra Genoa for drøye 400 millioner, har scoret fire mål på de tre siste kampene. Han tegnet seg også på scoringslisten i sist helgs 3-0-seier mot Cagliari.

En viktig årsak til Milan-oppturen er at Gennaro Gattuso har fått skikk på forsvaspillet. AC Milan har holdt nullen i fire av de siste fem kampene. Men: De har slitt på bortebane mot topplagene. Gattuso sine menn har sluppet inn minst ett mål mot alle topp syv-lagene i Serie A.

The Rossoneri skal få kjørt seg i denne kampen. Atalanta har scoret 50 mål så langt i ligaen. Sist gang de scoret like mange mål var i 1955-1956-sesongen. Den gangen stoppet de på 42 mål. La Dea har scoret i de siste syv ligakampene på hjemmebane, og han er oppe i totalt 16 mål nå. Han er mannen AC Milan må stoppe om de har tenkt å få med seg poeng fra Bergamo.

Det er ikke umulig. Atalanta har sluppet inn mål i alle hjemmekampene mot topp seks-lagene denne sesongen.  Jeg tror AC Milan og Krzysztof Piatek kan lage problemer for Atalanta i denne kampen, men det blir . Bortestatistikken til Milano-klubben viser 3-6-2, og de to siste kampene mellom disse lagene i Bergamo har endt uavgjort. Jeg tror på en ny jevnspilt match her. U til 3,05 i odds er spillbart.

Klikk her for å levere dette spillet