SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Ragnhild Mowinckel er blant favorittene i torsdagens VM-storslalåm i Åre. 
 (AP Photo/Alessandro Trovati)

Ragnhild Mowinckel er blant favorittene i torsdagens VM-storslalåm i Åre. (AP Photo/Alessandro Trovati) Foto:

Av

Ragnhild Mowinckel er i kjempeform og storslalåm er hennes beste disiplin. I dag kan hun ta VM-gull i Åre.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Oddssingel Europa League: Lazio må vinne på hjemmebane

Oddssingel Europa League: Arsenal gjør kort prosess i Minsk

Oddsdobbel Europa League: Chelsea tenker mest på Manchester United-kampen

Det ble en nydelig onsdag for oddstipsene med treff på fire av fem spillforslag. Begge håndballanbefalingene våre gikk inn. Nærbø vant mot Halden til 2,07 i odds og Runar slo Kolstad borte til herlige 2,70 i odds. Senere på kvelden traff vi blink med dobbelttipset på Leeds og Preston til 4,04 i odds, og tipset på uavgjort til pause og hjemmeseier til Spurs til slutt satt til hele 5,25 i odds.

Torsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

VM alpint - storslalåm kvinner - Ragnhild Mowinckel tar medalje - 2,50 (spillestopp kl 14.10)

VM alpint - storslalåm kvinner - Ragnhild Mowinckel tar gull - 8,00 (spillestopp kl 14.10)

Ragnhild Mowinckel er i favorittsjiktet til gullet i torsdagens storslalåm i Åre. Ragnhild har hatt et strålende VM hittil og tok bronse i kombinasjonen sist fredag. Hun ble nummer fem i utfor søndag og innledet VM med en flott 6. plass i Super G. Storslalåm er nok den aller beste disiplinen for Ragnhild og det var i denne grenen hun tok foreløpig eneste verdenscupseier i tyske Ofterschwang i mars i fjor. Hun tok OL-sølv i storslalåm i Pyeongchang en drøy måned tidligere og hun var på pallen i det siste verdenscuprennet i storslalåm i Maribor før VM. I tillegg ble hun nummer to i Killington i slutten av november i fjor.

Det oser selvtillit av kjøringen til Ragnhild Mowinckel for tiden og hun er en klar medaljekandidat torsdag. 2,50 i odds på at Ragnhild tar medalje er bra odds og spilles. Det er også helt klart verd å sette et spill på at Ragnhild tar gull. 8,00 er oddsen på det. Vi tester både et medaljespill og et gullspill på Ragnhild.

Klikk her for å levere dette spillet