SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Real Madrid tabbet seg ut. Det ga Laksevåg-mannen sin andre kjempegevinst på én uke

Her er bergenseren sin vinnerbong.

Her er bergenseren sin vinnerbong. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Husker du bergenseren som vant 936 000 kroner på 15 fotballkamper i forrige uke? Tirsdag vant han igjen!

DEL

OddstipsTirsdag må være lykkedagen til iallfall en mann i Laksevåg. Da Napoli vant forrige tirsdag fikk han inn en oddslapp med 15 kamper og over 1700 i odds – og vant nesten én million kroner med en innsats på 550 kroner.

I går vant samme bergenseren stort igjen. Han satset 1000 kroner på fire kamper på liveoddsen og innkasserte 193.000 kroner.

– Cup er cup, og da blir det alltid overraskelser, sier Laksevåg-gambleren til spillselskapet Coolbet.  Han hadde spilt tre kamper fra den spanske cupen og én fra Peru.

Onsdagens råtips: Burnley ødelegger bursdagen hans

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Les også: 

Da bergensen i forrige uke fikk inn den første kupongen med 15 kamper spilte han kun favorittseirer, men tirsdag kveld viste Laksevåg-karen at han også har teft når det gjelder kamper med høy odds. Han spilte på følgende kamper på liveoddsen:

  •  Real Madrid-Fuenlabrada uavgjort. Spansk cup der Real Madrid hadde 2-0 fra første kamp og bergenseren luktet en overraskelse til vanvittige 14 i odds. Men den satt langt inne. Fuenlabrada gikk tidlig opp i ledelsen, men Real slo tilbake og ledet 2-1 frem til det 89. minutt. Da utlignet gjestenes Alvaro Portilla Suarez til 2-2.
  •  Levante-Girona uavgjort. Denne endte 1-1 til 3,6 i odds etter en utligning av vertenes Jose Luis Morales etter 75 minutter.
  • Comerciantes Unidos-Real Atletico Garcilaso som endte 2-3 og borteseier til 1.02 i odds.
  • Celta Vigo-Eibar hjemmeseier til 3.75 i odds. Der Iago Aspas scorer kampenes eneste mål. Seiren satt langt inne. 1-0-målet til Aspas kom nemlig i det 90. minutt.

– Jeg var jo veldig heldig med Real Madrid-kampen, sier den heldige Laksevåg-mannen.

Real Madrid og Borja Mayoral jubler etter å ha utlignet til 1-1 mot Fuenlabrada, men storklubben klarte ikke å vinne mot fotballminiputten, selv om de spilte hjemme på Santiago Bernabeu. Reals tabbbekamp ga en pen sum på kontoen til en mann fra Bergen.

Real Madrid og Borja Mayoral jubler etter å ha utlignet til 1-1 mot Fuenlabrada, men storklubben klarte ikke å vinne mot fotballminiputten, selv om de spilte hjemme på Santiago Bernabeu. Reals tabbbekamp ga en pen sum på kontoen til en mann fra Bergen. Foto:

Vurderer å kjøpe hytte

PR-manager Mikael Mellqvist i Coolbet har aldri opplevd maken til vinnerflaks, og han har jobbet i spillbransjen i elleve år.

– Det er imponerende. Jeg kan ikke huske at noen har satt to slike kuponger med kun en ukes mellomrom. Det er helt utrolig, sier Mellqvist til BA.

Og legger til:

– Det viser at han har fotballkunnskap – og at vedkommende gjør mye research. Det er alltid lurt.

Den heldige oddsvinneren har ikke bestemt seg for hva han vil bruke pengene på.

– Men jeg har tenkt på å kjøpe meg hytte, forteller han.

Mellqvist har snakket med vinneren flere ganger de siste åtte dagene. 

– Med bergenserens tippeform er det nok lave odds på at jeg må ringe samme nummer igjen, flirer Mellqvist.