SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Røde Stjerne vinner på hjemmebane

BATE's Stanislav Dragun looks on as Red Star's Slavoljub Srnic is airborne during the Europa League group H soccer match between Bate and Red Star Belgrade at the Borisov-Arena stadium in Borisov, Belarus, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Sergei Grits)

BATE's Stanislav Dragun looks on as Red Star's Slavoljub Srnic is airborne during the Europa League group H soccer match between Bate and Red Star Belgrade at the Borisov-Arena stadium in Borisov, Belarus, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Sergei Grits) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Røde Stjerne og Richmond Boakye må vinne mot FC Köln for å være sikret avansement. Det tror jeg de klarer på hjemmebane.

DEL

Oddstips (Siste) En deilig onsdag for Spillsenteret. Vi traff blink med råtipset vårt på Besiktas til herlige 7,70 i odds. Innsatsen var 100 kroner, så vi satt igjen med et solid overskudd. 

Det er en nydelig torsdag med 24 kamper fra Europaligaen på oddsprogrammet. I tillegg er det ishocket både fra den norske og svenske eliteserien.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Røde Stjerne – FC Köln H

Europaligaen, gruppe H. Arsenal har allerede sikret gruppeseieren, men FC Köln og Røde Stjerne kjemper om annenplassen.

Begge lagene har seks poeng før torsdagens kamp i Beograd, og det laget som vinner torsdagens kamp vil gå videre fra gruppespillet.

Det er serberne som har overtaket før den avgjørende kampen på Rajko Mitić Stadium. '

For ender kampen uavgjort, vil Røde Stjerne ende foran FC Köln på innbyrdes oppgjør siden de vant bortekampen i Tyskland 1–0. Da vil de også gå videre, hvis ikke BATE Borisov tar en sjokkseier i London mot Arsenal.

Jeg tror det vil være risikabelt for Røde Stjerne å gå for et uavgjortresultat, for Arsène Wenger vil antakeligvis bruke kampen mot BATE til å gi flere unge spillere muligheten. Og selv om jeg ikke tror det, så kan hviterusserne vinne på Emirates når Arsenal gjør store endringer i startelleveren. 

Etter å ha tapt de tre første kampene i gruppespillet, virker det nå som det har løsnet for FC Köln i Europa. De har to seire på rad før bortekampen i Beograd.

Hjemme i Bundesliga er FC Köln fortsatt uten seier etter 14 serierunder, og avstanden opp til Hamburg som ligger over nedrykksstreken er hele elleve poeng. Det spørs om FC Köln har råd til å prioritere Europaligaen.

Uansett: FC Köln har en vanskelig bortekamp torsdag. Både BATE og Arsenal har fått oppleve at det er knalltøft å spille mot Røde Stjerne på Rajko Mitić Stadium.

Begge lagene slet med å trenge gjennom forsvarsmuren til Røde Stjerne, og jeg tror FC Köln også vil få problemer i den serbiske hovedstaden. Det blir neppe mange mål i denne kampen, iallfall ikke om man tar en titt på statistikken til Røde Stjerne. Alle fem kampene til serberne har endty med tre mål eller mindre, og kun i én av de fem kampene har det vært scoret mer enn ett mål.

Røde Stjerne har ikke vært like solide offensivt. De har nemlig kun scoret to mål på de fem første kampene, men det veies opp av at de er nesten potte tett bakover. De har kun sluppet inn to mål før den siste kampen i gruppen.

FC Köln har ikke vært like imponerende defensivt. De har sluppet inn syv mål på de siste syv kampene.

Hjemmelaget mangler Radonjic torsdag, mens Ricardinho er usikker. FC Köln har på sin side en lang skadeliste. Bittencourt, Cordoba, Hector, Heintz, Hoger, Risse og Zoller er alle plassert på sidelinjen med skader.

FC Köln har vært elendige på bortebane i Europa. De har tapt begge kampene i gruppespillet og målforskjellen er 1–4. Laget har også problemer med skader, så Røde Stjerne bør ha en god mulighet til å vinne denne kampen. Jeg går for hjemmeseier til fine 2,15 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2100.

Her er vårt singeltips torsdag 7. desember:

Røde Stjerne – 1. FC Köln 2,15 – 3,10 – 2,90 H

Total odds: 2,15