SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rosenborg til vanvittig odds

Rosenborg og Nicklas Bendtner kan ovveraske på hjemmebane mot Salzburg som allerede har gått videre fra gruppespillet. 
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Rosenborg og Nicklas Bendtner kan ovveraske på hjemmebane mot Salzburg som allerede har gått videre fra gruppespillet. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Av

Det er meget sjelden at man får nesten fem i odds på Rosenborg hjemme på Lerkendal.

DEL

OddstipsDet er Europa League som er hovedingrediensen på torsdagens langoddsprogram. Hele 24 gruppespillkamper skal spilles og det er snakk om den fjerde av seks runder i gruppespillet. Det er stort sett det som pågår på sportsfronten torsdag, men natt til fredag spilles det ni kamper i NHL.

Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel Europa League: Celtic kan slå et svekket RB Leipzig

Oddstips dobbel: Arsenal cruiser videre

Oddstipssingel Europa League: Vanskelig bortekamp for Gerrard & Co.

Oddssingel Europa League: Europa-eventyret får en knekk i Malmö

V5/V4 ØvrevollNettavisen jakter ny Øvrevoll-suksess

V4 AxevallaLerum jakter nye lunsjgevinster

Joker onsdag: Vant tre millioner i kjempepott i Joker

Vikinglotto onsdagNordmenn stakk av med gigantpott i Vikinglotto: Deler 285 millioner

V75 Eskilstuna lørdag: Tidenes jackpot med 76,3 mill SEK ekstra

V75 Eskilstuna lørdag: Så enkelt spiller du om 110 millioner

Fredag kan du stikke av med 855 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Rosenborg - FC Salzburg H 4,75 (spillestopp kl 20.55) 

Det har vært en god uke for Rosenborg her hjemme. Forrige søndag vant laget 2-1 borte mot Brann i serien, torsdag tok laget seg til cupfinale etter 2-1 seier mot Start og søndag sikret laget nok gullet med 3-1 seier hjemme mot Odd. To serierunder før slutt har Rosenborg fem poeng ned til serietoer Brann og trenger kun ett poeng på sine to siste seriekamper for å bli seriemester igjen. I Europa League har det gått dårlig. Innledet med 0-1 tap borte for Celtic, ble så utspilt og tapte 1-3 hjemme mot RB Leipzig og for 14 dager siden ble laget utspilt i det omvendte møtet i Østerrike og tapte meget fortjent 0-3. Tore Reginiussen måtte gi seg ved pause mot Odd søndag og rekker ikke torsdagens kamp.

Etter to strake poengdelinger i hjemlig liga, var FC Salzburg tilbake på vinnersporet med 2-1 seier hjemme over Mattersburg i søndagen seriekamp. Står med knallsterke 11-2-0 på de 13 første seriekampene og er allerede tolv poeng foran LASK Linz på andreplass. Tok seg helt til semifinale i Europa League forrige sesong, men det røk laget etter ekstraomganger mot Marseille. Full pott og ni poeng etter de tre første gruppespillkampene denne sesongen. Midtbanespilleren Reinhald Yabo (seks seriekamper fra start og startet også hjemmekampen mot RB Leipzig i Europa League) og midtbanekollegaen Zlatka Junuzovic (sju seriekamper fra start og startet i hjemmekampen mot Rosenborg) er begge ute med skader og ikke med til Trondheim.

Rosenborg har nok fått mye positiv energi etter tre seire den siste uken og Salzburg må ikke vinne denne kampen. Trønderne har ikke imponert i Europa League denne høsten, men til oppsiktsvekkende høye 4,75 i odds, må vi prøve noen kroner på Rosenborg denne torsdagskvelden.

Klikk her for å levere dette spillet