SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Smadrer Brentfords desember-statistikk

Fulham og Kevin McDonald viser fin form, og vår oddstipper tror de kan ta tre poeng i London-derbyet mot Brentford.

Fulham og Kevin McDonald viser fin form, og vår oddstipper tror de kan ta tre poeng i London-derbyet mot Brentford. Foto:

Av

Fulham har funnet formen.

DEL

OddstipsDet ble full klaff på fredagens singeltips på Cardiff til fine 1,75 i odds (250 kroner i innsats), men fredagens andre singeltips på Napoli gikk dessverre ikke inn. Likevel ble det pluss i fredagens oddsregnskap.

Det er bare å glede seg til en stor spilldag på lørdag. Oddsprogram domineres som vanlig av kampene fra England. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien og i FA-cupen. I tillegg er det flere interessante oppgjør i tysk 1. Bundesliga og i spansk La Liga.

Lørdagens singeltips. United sliter borte mot topplagene

Lørdagskupongen: United kan tape uten Matic

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Brentford – Fulham B

Engelsk, Mesterskapserie. Brentford skal lørdag ut i sitt andre Vest-London-derby på seks dager.

Brentford ledet mandag 2–0 til det 93. minutt, men to QPR-scoringer på overtid gjorde at The Bees dro fra Loftus Road med kun ett poeng.

Det var et uavgjortresultat som føltes som et tap for Brentford, og det spørs om The Bees-spillerne har klart å riste av seg skuffelsen før lørdagens match mot et Fulham-lag som elendig har funnet formen.

Fulham var regnet som en av opprykkskandidatene denne sesongen, men de har ikke innfridd forventningene. Laget fra Craven Cottage ligger nede på tolvteplass med 26 poeng. De har seks poeng opp til Derby som innehar den første playoffplassen.

Fulham trenger tre poeng i denne kampen for å holde følge med lagene i playoffsonen, og de har vist lovende takter de siste par ukene. Først slo de tabelltreer Sheffield United 5–4 på Bramall Lane, og deretter vant de 1–0 mot Millwall hjemme.

Sjekk lørdagens singeltips her:

Dersom man skal stole på statistikken, vil neppe kampen ende uavgjort. Ingen av de 14 siste kampene mellom klubbene på Griffin Park har endt med poengdeling. Fulham og Brentford har syv seire hver.

Brentford har vært en litt ekkel motstander for Fulham. For de har kun vunnet én av de siste seks kampene mot The Bees, men seieren kom borte på Griffin Park sist sesong. Men den kampen ble spilt i november.

I desember derimot er Brentford betydelig vanskeligere å slå. Iallfall ifølge statistikken. Brentford har nemlig kun tapt én av de siste 21 hjemmekampene i desember. Det var et 2-4-tap mot Ipswich på Boxing Day i 2014.

Brentfords forsvarsspiller Henrik Dalsgaard og kantspilleren Florian Jozefzoon er begge usikre, mens spissen Neal Maupay er suspendert i lørdagens kamp. Midtbanespillerne Lewis Macleod og Alan Judge har vært langtidsskadet, mens Rico Henry er ute resten av sesongen med en kneskade.

Fulham må teste midtstopperen Tim Ream og midtbanespilleren Kevin McDonald før kampen, mens Floyd Ayité og Lucas Piazón er begge fortsatt på skadelisten.

Fulham har allerede vunnet to London-derby denne sesongen. De slo QPR på bortebane og vant hjemme mot Millwall i forrige serierunde. Jeg tror de vinner sitt tredje London-derby lørdag.

Brentford viste svakhetstegn defensivt mot QPR, og vil få problemer mot et revitalisert Fulham-lag. Jeg setter pengene mine på Fulham til 3,15 i odds. Innsatsen blir 100 kroner.

Her er vårt råtips lørdag 2. desember:

Brentford – Fulham 1,95 – 3,30 – 3,15 B

Total odds: 3,15