SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Smellfeit odds på en flott onsdagsdobbel

Chievo og Roberto Inglese (t.h.)  er favoritter i hjemmekampen mot Verona i cupen.

Chievo og Roberto Inglese (t.h.) er favoritter i hjemmekampen mot Verona i cupen. Foto:

Av

Vi har funnet en dobbel til 6,36 i odds.

DEL

OddstipsSpillsenteret har ikke marginene på sin side så langt denne uken. I går var det West Brom som ledet 2-0, men Newcastle kom tilbake og utlignet til 2–2 helt på tampen av kampen. Dobbelen snakker vi ikke om. Den bommet vi grovt på, men heldigvis er det nye muligheter onsdag.

Onsdagens oddsprogram er full av godbiter blant annet fra Premier League, hvor storklubber som Liverpool, Manchester City og Chelsea er i aksjon. I tillegg spilles det kamper i fransk Ligue 1, og i den spanske og italienske cupen.

Onsdagens råtips: Burnley ødelegger bursdagen hans

Midtukekupongen: City virker uovervinnelige

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Chievo -Hellas Verona H

Italiensk, Coppa Italia, 4. runde. Byderby i cupen. Chievo fikk en vanskeligere kamp sist helg enn ventet, men de klarte likevel å ta tre poeng hjemme mot nyopprykkede Spal.

De fikk en forferdig start på kampen og Spal gikk opp i ledelsen allerede etter 17 minutter etter et selvmål, men Chievo kom sterkt tilbake i de siste 45 minuttene.

Inglese scoret to ganger, i det 66. minutt og i det 82. minutt, i en kamp som fort kunne endt annerledes, for Spal spilte bra og hadde flere sjanser.

Seieren var Chievos tredje kamp på rad i Serie A uten tap. De hadde tatt ett poeng i kampene mot Torino borte (1-1) og mot serieleder Napoli hjemme (0-0).

Førstekeeper Sorrentino er ute på grunn av skade. Det er også midtbanespillerne Castro, Hetemaj, Bastien og Depaoli.

Verona på sin side hadde fem tap på rad før de slo til med etterlengtet seier mot Sassuolo lørdag. Begge scoringene kom i første omgang. I det 22. minutt scoret Zuculini og ti minutter senere økte Verde til 2-0.

Verona klarte å holde unna, selv om de måtte spille med ti mann de siste 23 minuttene av kampen etter at Heurtaux ble utvist.

De har fått det tøft etter comebacket til Serie A. Lørdagens seier var den andre på 14 forsøk i Serie A. De ligger på nest sisteplass i Serie A med kun ni poeng, men laget har kun ett poeng opp til Genoa som er over nedrykksstreken.

Jeg tror ikke de har råd til å prioritere cupen nå.

Gjestene mangler forsvarsspilleren Bianchetti, midtbanespillerr Zaccagni og spissene Cerci og Pazzini, mens forsvarsspilleren Ferrari og angriperen Kean er usikre.

Chievo virker veldig sterke i øyeblikket, ikke på grunn av seieren mot Spal, men fordi de har vist gode takter mot lag som Torino og Napoli. Nå får de byrivalen på besøk, og da tror jeg det laget som har det sterkeste mannskapet stikker av med seieren og avansementet i cupen. Og det er Chievo. 1,90 i odds er ok, men denne kan dessverre ikke spilles som singel, så jeg har denb med i en dobbel.

Sjekk onsdagens råtips:

Rangers - Aberdeen B

Skotsk, Premiership. Rangers er ute av form. De har tapt de to siste kampene i den skotske toppserien, og gapet opp til Glasgow-rivalene Celtic er hele ni poeng.

Begge lagene kom mot lag på nedre halvdel av tabellen. De tapte 0-2 hjemme mot Hamilton i siste hjemmekamp, og i forrige serierunde gikk de på et 1-2-tap borte mot Dundee.

Panikken har begynt å spre seg på Ibrox. Rangers sparket sin portugisiske manager Pedro Caixinha i slutten av oktober, og nå har vikaren Graeme Murty også trukket seg. Murty fikk en god start med to seire på rad mot Hearts (3-1) og Partick Thistle (3-0), men etter to tap på én uke har han valgt å tre til side.

Glasgow-klubben har vist interesse for Aberdeen-boss Derek McInnes, men han har gjort det klart at han vil bli i oljebyen. Det virker som han skal lede Aberdeen til en plassering over Rangers.

Aberdeen henger med i kampen om ligagullet i Skottland. De ligger på andreplass med 30 poeng, tre poeng bak Celtic som har én kamp mindre spilt enn laget fra oljebyen.

The Dons slo Kilmarnock 3-1 i helgen, mens Celtic var opptatt med den skotske ligacupfinalen. 

Aberdeen har vært sterke på bortebane denne sesongen. De er ubeseiret etter åtte bortematcher. Statistikken viser 5-3-0 og 13-7 i målforskjell.

The Dons har vunnet på Ibrox tidligere denne sesongen, og jeg tror de kan gjøre det igjen. Seieren mot Rangers var den første på Ibrox på 26 år!

Det tror jeg ikke var en tilfeldighet. Det virker som maktforholdet mellom klubbene har skiftet. Aberdeen er rett og slett et bedre lag enn Rangers nå.

Aberdeen er faktisk ubeseiret i de tolv siste bortekampene, hvorav ti av kampene har endt med seier.

Jeg tror ikke Rangers klarer å stoppe dem.

Rangers managler Lee Wallace. Graham Dorrans og Jordan Rossiter er også tvilsomme til onsdagens kamp.

Aberdeen kan stille med sitt beste lag tuil denne kampen.

Jeg går for Aberdeen-seier til fine 3,35 i odds.

Onsdagens dobbelttips er Chievo + Aberdeen til herlige 6,36 i odds. Innsatsen er 100 kroner, og spillestopp er klokken 1755.

Her er vårt dobbelttips onsdag 29. november:

ChievoVerona - Hellas Verona 1,90 - 3,20 - 3,25 H

Rangers - Aberdeen 1,88 - 3,30 - 3,35 B

Total odds: 6,36