SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Spisstjernen fikser Israel-seier

Munas Dabbur (midten) har scoret fem mål på de seks siste kampene for Israel. Han kan lage trøbbel for Slovenia i kveld. (AP Photo/Scott Heppell)

Munas Dabbur (midten) har scoret fem mål på de seks siste kampene for Israel. Han kan lage trøbbel for Slovenia i kveld. (AP Photo/Scott Heppell) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Israel og Munas Dabbur har vunnet de tre siste hjemmekampene. Vi tror de slår bortesvake Slovenia torsdag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: E ngland er storfavoritter på midtukekupongen

Oddsssingel Nations League: Spisstjernen fikser Israel-seier

Oddssingel Nations League: Vi fristes av uavgjort til fine 3,10 i odds

Skiskyting verdenscup: Marte går for seier i Kollen

Vikinglotto: Vant 2,2 millioner kroner i andrepremie

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

V64 ÅbyHelfrekke objekter på Åby

V65 Bergen: Toppomgang fra Bergen travpark

Torsdagens langoddsprogram inneholder åtte kamper fra første runden i EM-kvalifiseringen. Det spilles også en kvartfinale i Champions League for kvinner, hvor Maren Mjelde og Chelsea møter Paris St. Germain hjemme i London. Ellers er det en rekke kvalifiseringskamper til NM for menn i kveld. På ishockeyfronten spilles den første semifinalen i NM-sluttspillet mellom Vålerenga og Frisk Asker. Og i NHL spilles det tolv kamper natt til fredag.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Israel - Slovenia 2,15 - 2,95 - 3,00 H (spillestopp kl. 2040)

Østerrikeren Andreas Herzog har ledet det israelske landslaget siden august i fjor, og i denne perioden har de spilt seks kamper. Resultatene har vært så som så. Israel har tre seire og tre tap.

I den siste kampen tapte israelerne 2-3 mot Skottland, og det gjorde at de ikke kan vinne sin gruppe i Nations League.

Selv om de er det laget med lavest ranking i sin Nations League-gruppe, så har Israel vunnet mot Skottland (2-1) og Albania (2-0) på hjemmebane. De slo også Guatemala7-0 i en treningskamp i november. Dermed står de nå med tre hjemmeseire på rad før torsdagens kamp mot Slovenia.

Israel har en del spennede spillere i troppen. Munas Dabbur er israelernes farligste spiller. Spissen har spilt for RB Salzburg denne sesongen, men neste sesong skal han spille i spanske Sevilla.

Han har vært i fantastisk form for RB Sazburg denne sesongen. Israeleren har scoret 26 mål på 38 kamper, tolv av scoringene har kommet i Europa. Det viser hvilke kvaliteter som bor i angrepsspilleren. Dabbur har ikke vært like god på det israelske landslaget, hvor han kun har tre scoringer på 13 kamper. Men med tanke på den formen han har vist hos Salzburg, tror jeg han kan bli en pagsom type å hanskes med for det slovenske forsvaret.

Gjennomsnittsalderen i det israelske laget er ganske høy. Manor Solomon er den eneste tenåringen i troppen, men han er et kjempetalent. Det er derfor ukrainske Shakhtar Donetsk har betalt om lag 60 millioner kroner for spissen. Han er ventet å bli den nye stjernen i israesk fotball. Han jakter fortsatt sitt første internasjonale mål, og det er slett ikke umulig at det kan komme i torsdagens kamp mot Slovenia.

Slovenia er 29 plasser over Israel på FIFA-rankingen, men de har slitt fælt i de siste kampene. Laget står uten seier i de seks siste kampene.

De har kun vunnet én av de siste elleve kampene, og de håper at den nye landslagssjefen Matjaž Kek skal gi dem et løft.

Den Jugoslavia-fødte treneren har nylig vært trener i den kroatiske klubben HNK Rijeka. Han hadde fem suksessfulle år der, hvor han blant annet tok laget ut i Europa. Slovenia rykket ned til Nations League gruppe D sist høst, så selvtilliten er ikke på topp.

Slovenia har egentlig et ganske bra spillermateriell. Mellom stenge har de en av verdens beste målvakter i Atletico Madrid-keeperen Jan Oblak. Han har holdt buret rent i 15 av 28 ligakamper. De fleste spillerne spiller rundt omkring i Europa, men det er ikke mange som spiller i toppklubber.

Offensivt har de med seg Luka Zahović og Rudi Požeg Vancaš som har vist fin form i den hjemlige Prva Liga. De har scoret henholdsvis elleve og tolv mål, men ingen av dem har scoret internasjonalt.

Disse lagene skal være relativt jevne. Slovenia ligger høeyere oppe på rankingen enn Israel, men er i dårligere form. Israelerne har vist solid form på hjemmebane med tre seire på de tre siste hjemmekampene.

Slovenia sliter på bortebane. De har kun vunnet én av de siste ti bortekampene. De har osgå vært svake defensivt. Laget har kun holdt nullen i én av de siste elleve kampene.

Jeg tror hjemmebanefordelen blir avgjørende i denne kampen. Dabbur er den store stjernen. Han har scoret fem mål på de seks siste kampene, og jeg tror han fikser seier til israelerne i denne matchen. Oddsen på H er 2,15. Det funker som singeltips.

Klikk her for å levere dette spillet