SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Stavanger kan avgjøre sølvkampen på hjemmeis

Stavanger Oilers og Jacob Lagace jubler etter å ha scoret mot Vålerenga hjemme i DnB Arena. I kvld kan det bli mer jubler for Lagace og oljegjengen.  


Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Stavanger Oilers og Jacob Lagace jubler etter å ha scoret mot Vålerenga hjemme i DnB Arena. I kvld kan det bli mer jubler for Lagace og oljegjengen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto:

Av

Oilers banket Storhamar 3-7 sist hedmarkingene var i Stavanger. Vi tror på ny seier til hjemmelaget torsdag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddssingel alpin-VM: Ragnhild Mowinckel kan ta VM-gull

Oddssingel Europa League: Lazio må vinne på hjemmebane

Oddssingel Europa League: Arsenal gjør kort prosess i Minsk

Oddsdobbel Europa League: Chelsea tenker mest på Manchester United-kampen

Det ble en nydelig onsdag for oddstipsene med treff på fire av fem spillforslag. Begge håndballanbefalingene våre gikk inn. Nærbø vant mot Halden til 2,07 i odds og Runar slo Kolstad borte til herlige 2,70 i odds. Senere på kvelden traff vi blink med dobbelttipset på Leeds og Preston til 4,04 i odds, og tipset på uavgjort til pause og hjemmeseier til Spurs til slutt satt til hele 5,25 i odds.

Torsdag er det klart for første runde av 16-delsfinalene i Europa League og dessuten er det full runde både i den norske og svenske eliteserien i ishockey. I alpin-VM er det klart for storslalåm for kvinner og det sprint skiskyting for kvinner i Salt Lake City. Natt til fredag spilles det 11 kamper i NHL.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Stavanger Oilers – Storhamar Hockey 2,20 – 4,10 – 2,35 H (spillestopp kl. 1855)

Nå starter innspurten i Get-ligaen. Torsdag barker Stavanger og Storhamar sammen i DnB Arena. De ligger henholdsvis på annen- og tredjeplass i serien før torsdagens match. Begge lagene har 85 poeng, og før matchen i oljebyen ligger Oilers kun foran på innbyrdes oppgjør.

Før landslagspausen varierte begge lagene i prestasjonene. Både Stavanger og Storhamar står med tre tap på de fem siste kampene.

Oilers hadde en sterk periode i november og desember med en lang seiersrekke som sendte de helt til topps på tabellen, men i i 2019 har de slitt. Nå har VIF gått forbi dem på tabellen.

Det er verdt å merke seg at de kun har vunnet etter ordinær spilletid i fire av de siste ti kampene. Skader på sentrale spillere har vært en stor del av årsaken til formsvikten.

Både Brandon Burlon og David Morley er tilbake i trening, men torsdags kamp kommer for tidlig. Dennis Sveum, Peter Lorentzen og Phil Lane står også over toppkampen mot Storhamar. Skadene gjør at rogalendingene har hentet inn Luc Snuggerud. Backen er 23 år og kommer fra spill i Chicago Blackhawks sin farmerklubb Rockford IceHogs. Det blir spennende å se hva han kan bidra med.

NB: Gulltrekning i Lotto på lørdag. Ca. 29 millioner kroner i førstepremiepotten på lørdag. Leverer kupongen her!

Storhamar opplevde også at det klabbet skikkelig før landslagspausen. Skader og sykdom har vært en del av forklaringen til formduppen.

Flere skadde spillere er på vei tilbake og løperforsterkningen Troy Josephs er på plass hos hedmarkingene, iallfall ifølge klubbens egne nettsider. Det er imidlertid usikkert om han spiller torsdagens kamp.

Sist gang laget fra Hedmark var i oljebyen ble det stortap. De tapte 3–7. Disse to lagene har møttes fem ganger denne sesongen allerede.

Det står 3–2 i Stavangers favør innbyrdes så langt denne sesongen, noe som gjør denne kampen ekstra interessant. Oilers vil med minst ett poeng torsdag stå med fordelen om lagene skulle ende på samme poengsum etter ferdigspilt serie. Det kan bli viktig i kampen om medaljer og den beste rangeringen foran sluttspillet.

De fem første kampene mellom disse to lagene har ikke endt med spilleforlengelse, og jeg tror heller ikke at det skjer i torsdagens match. Jeg tror likevel det blir en jevnspilt kamp i Stavanger. Oilers har fordelen av hjemmebane, og det gjør at jeg holder en kapp på dem. Oddsen på H er 2,20.

Klikk her for å levere dette spillet