Gå til sidens hovedinnhold

Sterling leder City til ny seier

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi tror Raheem Sterling fortsetter den flotte scoringsformen mot Watford i kveld.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddsdobbel Premier League: Bournemouth slår kraftig tilbake

Oddssingel Premier League: Poengfangsten har startet for Palace

Oddsdobbel: Aldri vunnet en bortekamp i Premier League i London

V65 Solvalla: Gnistrende V65-jackpotomgang med 1,3 millioner ekstra

V65 Momarken: En Amazing vinner på Momarken

V5 Drammen: Skinner solen i Drammen?

V4 Sverige: Deilig V4-lunsj på Jägersro

Gårsdagen kunne vært bedre. Vi trodde at Norge (håndball) skulle vinne med mer enn seks mål, og det stemte. Men dessverre spilte både West Bromwich og Frankfurt uavgjort, og dermed satt kun et av tre spill i går. Det var Napoli-seier. Det er midtukerunde i Premier League, og det elsker vi! I dag skal vi ha fire herlige kamper, og vi i Nettavisen kommer til å ha tips til alle disse kampene. Ved siden av dette er det League 1 i Frankrike, cupspill i Spania (Copa del rey) og cup i Italia. Det er uten tvil Premier League som blir vårt hovedfokus i dag.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Raheem Sterling scorer og Manchester City vinner 2,50 i odds (spillestopp kl. 2055)

Manchester City cruiset inn til en ny seier i Premier League da de slo Bournemouth på Etihad i helgen. Nå går de inn i den viktigste perioden av sesongen, og mye kan bli avgjort de neste fire ukene.

Watford på sin side er inne i en tung periode. Lørdag tapte de 0–2 borte mot Leicester. Det var lagets fjerde kamp på rad uten seier. Nok en gang har London-klubben rotet vekk en god start på sesongen i Premier League, men det hindret ikke klubben i å skrive en ny langtidskontrakt med Javier Garcia. Han har mål om å holde The Hornets på øvre halvdel av tabellen, men det kan bli vanskelig. Tirsdag møter de serieleder Manchester City.

Se alle de nye draktene til Manchester City her!

City har vunnet tolv av de siste 14 Premier League-kampene, og de har vunnet de seks siste kampene i ligaen. Målforskjellen i denne perioden er utrolige 22-3!

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Guardiola pisker spillerne til å holde seg på tå hev, selv om de topper Premier League-tabellen, City har scoret vanvittige 16 mål på de fire siste kampene, og jeg tror de kommer til å lage problemer for Watford på Vicarage Road tirsdag kveld. The Hornets har vært svake på hjemmebane de siste ukene. London-klubben har tapt tre av de fire siste kampene foran egne fans. I forrige hjemmekamp tapte de hele 0–3 mot Liverpool, i uken ble de fullstendig overkjørt av Bournemouth og tapte 0–4. Nå skal Watford få bryne seg på ligaens sterkeste offensive lag. Det kan bli stygt.

Etienne Capoue fikk rødt kort sist helg, og han er suspendert i denne kampen. I tillegg er Tom Cleverley, Younès Kaboul og Sebastian Prödl alle usikre.

Fredag kan du stikke av med 312 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Sergio Agüero sto over helgens match, og det er ventet at han også vil stå over kampen mot Watford. Det venter nemlig en enda viktigere kamp til helgen mot Chelsea. Det er nok Watford glade for. Han har vært et mareritt for London-klubben. Argentineren har scoret seks mål mot Watford på de tre siste kampene. Kevin De Bruyne er på vei tilbake, men spiller neppe i kveld. Benjamin Mendy er ute de neste tre månedene.

Det er ingen overraskelse om City vinner en komfortabel seier i London. De har for vane å score mye mange mål mot The Hornets. På de seks siste møtene har de scoret 20 ganger på dem. Elleve av dem har kommet på de to siste bortekampene i London. City har scoret minst to mål i de siste åtte kampene mot Watford.

Det er flere City-spillere som har tegnet seg på scoringslisten i de siste kampene, men ett navn som har gått igjen er Raheem Sterling. Den engelske landslagsspilleren er virkelig i scoringsform. Han har scoret fire mål på de fire siste kampene.

Sterling har også vært involvert i mange av City-scoringene. Han har scoret åtte mål og har seks målgivende pasninger.

Jeg tror at City feier over Watford igjen, og jeg tror Raheem Sterling tegner seg på scoringslisten. Et slikt scenario gir fine 2,50 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken