SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tirsdagsdobbel til over fire i odds

Ian Harkes spilte sammen med Wayne Rooney i D.C. United sist sesong, men denne sesongen skal han forsøke å skyte Dundee United tilbake til den skotkse toppserien. (AP Photo/Ted S. Warren, File)

Ian Harkes spilte sammen med Wayne Rooney i D.C. United sist sesong, men denne sesongen skal han forsøke å skyte Dundee United tilbake til den skotkse toppserien. (AP Photo/Ted S. Warren, File) Foto:

Av

Vi trår til med en hjemmedobbel til over fire i odds i denne spreke tirsdagsdobbelen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddssingel ishockey: Duket for thriller på Lillehammer

Oddsdobbel: Tirsdagsdobbel til over fire i odds

Oddssingel NHL: Motivasjonsspill til 2,90 i odds

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

Vi er vel inne i en landslagspause og det bærer naturlig nok tirsdagens langoddsprogram preg av. Det er lite fotball på menyen og ingen kamper i toppdivisjonene rundt omkring i Europa. Det spilles tre kvalifiseringskamper i NM for menn, og det spilles en kamp i National League i England. I tillegg en toppkamp i skotsk Championship, samt en kamp i League 2 i Skottland. I tillegg er det sjuende og avgjørende NM-kvartfinale mellom Lillehammer og Frisk, og det er femte og avgjørende playoffkamp mellom AIK og Oskarshamn i Sverige.  Natt til onsdag spilles det hele 10 kamper i NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Dundee United - Ross County H 2,35 (spillestopp kl 20.40)

Toppkamp i skotsk Championship der det nå er spilt 27 serierunder, og det skal spilles 36. Kun vinneren rykket direkte opp til Premiership, mens lagene fra to til fire spiller opprykkskvalifisering. Først er det hjemme/borte mellom lag tre og fire, vinneren av disse dobbeltoppgjørene møter så lag nummer to til dobbeltoppgjør. Vinneren av dette dobbeltoppgjøret, møter så laget som ender nest sist i Premiership til dobbeltoppgjør om retten til en plass i neste sesongs Premiership.

Dundee United holder andreplassen med 46 poeng, men har hele 11 poeng opp til Ross County som de altså møter i kveld. Det er tre poeng ned til Ayr på 3. plass og seks poeng ned til Dunfermline på 4. plass. Ergo har Dundee United alt å spille. Seier kan bringe laget åtte poeng bak Ross County og det gjør at laget også holder avstanden bakover. Det er viktig å ende som nummer to, da slipper man den første kvalikrunden. Står med totalt 7-3-3 på hjemmebane, men de fem siste hjemmekampene har gitt 13 poeng.

Serieleder Ross County har en tilsynelatende trygg ledelse på toppen av tabellen og vil altså selv med tap tirsdag, være åtte poeng klar av lag nummer to. Har vært klart sterkest hjemme med 11-2-1 hittil, det eneste hjemmetapet kom mot nettopp Dundee United. De er mer overkommelige på bortebane, selv om 6-4-3 er klart godkjente tall. Og i kveld må de unnvære sin toppscorer Billy McKay (17 seriemål).

Det er nok en viss U-fare i denne kampen, men hjemmelaget har alt å spille for og 2,35 på hjemmeseier blir vårt valg. Kampen kan ikke singelspilles, så vi må kombinere.

AIK IF - Oskarshamn H 1,72 (spillestopp kl 18.55)

Playoff til eliteserien og den avgjørende femte kampen om retten til å møte Timrå fra SHL i best av sju for retten til en plass i neste sesongs SHL. AIK IF vant serien overlegent og endte opp med 109 poeng og var dermed 11 poeng foran Oskarshamn på 2. plass. Til tross for at laget hadde sikret førsteplassen flere serierunder før slutt, vant AIK fem av sine siste kamper i grunnserien og de er alles favoritt til å vinne denne opprykksduellen.

Oskarshamn var ikke blant de mest betrodde lagene før sesongen startet, men de har gjennomført en strålende sesong og hadde god kontroll på en av topp to-plasseringene i lang tid. Men viste voldsom formsvikt på slutten og vant faktisk kun to av de ni siste seriekampene.

AIK vant begge hjemmekampene mot Oskarshamn i grunnserien denne sesongen og de vant det første møtet i denne finaleserien hjemme i Stockholm. Så slo Oskarshamn tilbake på hjemmeis og vant det andre møtet 3-1 og overraskende nok vant de også 3-2 på Hovet i Stockholm i det tredje møtet. Oskarshamn hadde dermed matchball hjemme i Oskarshamn i det fjerde møtet søndag. Det stod 3-3 etter ordinær tid, men AIK fikset seiersmålet i overtiden. Det betyr at AIK fikk en ny sjanse og hjemme på Hovet må det være meget gode sjanser for at de vinner det femte og avgjørende oppgjøret.

1,72 på hjemmeseier er helt grei odds og kombineres med seier til Dundee United. Totalodds på denne hjemmedobbelen blir da 4,04.

Klikk her for å levere dette spillet