Gå til sidens hovedinnhold

Topp sjanse for Skellefteå

Artikkelen er over 3 år gammel

Vi tror på flott sjanse for Skellefteå i kveldens BA + sendte kamp fra den svenske eliteserien i ishockey.

Oddstips

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Get-ligaen: Vålerenga kjører på fra start

Lotto: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Fredagens langoddsprogram byr på veldig mye ishockey. Det er full runde i Get-ligaen her hjemme og det det full runde i svenske SHL. I tillegg er det en rekke kamper i KHL og det full runde i finsk eliteserie. Det er kamper i junior-VM og det spilles tre kamper i NHL natt til lørdag. På fotballfronten er det kun noen cupkamper fra Portugal. I alpint skal det kjøres verdenscup storslalåm for kvinner i Semmering, mens gutta skal kjøre utfor i italienske Bormio.

Fredag kan du stikke av med 188 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Skellefteå - Frölunda H 2,05 (spillestopp kl 18.55)

Grunnserien i SHL er halvspilt og det meget jevnt i toppen. Fra serieleder Färjestad og ned til HV 71 på 10. plass, skiller det kun elleve poeng.

Kampen Skellefteå - Frölunda vises på BA +. Klikk på denne lenken for å se kampen i kveld kl. 1900.

Skellefteå har sammen med Växjö Lakers dominert den svenske ishockeyen de siste sesongene, men hittil denne sesongen har det ikke gått helt på skinner for Skellefteå. Ligger på 9. plass før kveldens serierunde med totalt 40 poeng, men det er kun seks poeng opp til Malmö Redhwaks på 4. plass. Svinger stadig en god del i prestasjonene, men har vunnet fire av sine fem siste hjemmekamper. Med mannskapet ser det i all hovedsak bra ut.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Også Frölunda svinger litt i prestasjonene, men 2. juledag ble daværende serieleder Luleå slått 5-3 hjemme i Scandinavum foran over 11 000 tilskuere. Har vært ustabile på bortebane og hadde tapt 1-3 for Färjestad, 0-3 for Mora og hele 1-7 for Ørebro på de tre foregående bortekampene, før det endelig ble tre bortepoeng da Timrå ble slått 4-2 i siste bortekamp. Norske Mats Roselli Olsen er i lagt to kampers karantene etter en incident i kampen mot Luleå onsdag og spiller ikke kveldens kamp.

2,05 i odds på at normalt hjemmesterke Skellefteå vinner kveldens kamp er godkjent odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet