SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Tyskland er ikke friskmeldt

Tyskland og Joshua Kimmich har vært gjennom et turbulent år. Nå er Thomas Müller og Mats Hummels (begge i bakgrunnen) ute av landslaget. Vi tror «Nye Tyskland» får en tøff oppgave mot Serbia onsdag.  (AP Photo/Martin Meissner)

Tyskland og Joshua Kimmich har vært gjennom et turbulent år. Nå er Thomas Müller og Mats Hummels (begge i bakgrunnen) ute av landslaget. Vi tror «Nye Tyskland» får en tøff oppgave mot Serbia onsdag. (AP Photo/Martin Meissner) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Serbia har ikke tapt siden gruppespillet i VM. Vi tror de kan klare uavgjort i Tyskland onsdag. Oddsen på U er fristende 4,25.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddsdobbel: Vi tror Lyon og Ada Hegerberg vinner den «norske duellen»

Oddssingel Champions League: LSK kvinner skal gi Barcelona kamp

Oddssingel privatlandskamp:

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

Det er uten tvil kvartfinalene i Champions League for kvinner som er det klare høydepunktet på onsdagens langoddsprogram. LSK kvinner skal i aksjon mot Barcelona og har bortekamp først. Tre av kvartfinalene spilles i kveld, mens Chelsea og PSG møtes torsdag. I tillegg til Champions League, spilles det også to privatlandskamper i fotball for menn. Utover dette er det en rekke kvalifiseringskamper til NM for menn i kveld. I Sverige er det avgjørende kamper i kvalifiseringsserien i Hockeyallsvenskan om retten til å møte AIK i playoff. Og i NHL spilles det tre kamper natt til torsdag.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tyskland – Serbia 1,37 – 4,25 – 5,45 U (spillestopp kl. 2040)

Privatlandskamp. Kampen spilles på Volkswagen Arena i Wolfsburg. Det tyske landslaget har hatt et turbulent år. Det var mange som ristet på hodet da Leroy Sane ikke kom med i den tyske VM-troppen, etter at han hadde hatt en fantastisk sesong i Manchester City.

Joachim Löw har enda en gang fått folk til å heve øyenbrynene med sitt siste landslagsuttak.

Bayern München-trioen Mats Hummels, Jérôme Boateng og Thomas Müller har spilt sine sisteb landskamper for Tyskland, iallfall så lenge Löw er landslagssjef. Han har uttalt at de tre spillerne ikke vil bli hentet inn på landslaget. Det tyske landslaget er inne i et generasjonsskifte, og Löw vil satse på yngre spillere.

Han har tatt ut forsvarsspillerne Antonio Rüdiger og Matthias Ginter til privatlandskampen mot Serbia. Rudiger er ventet å starte onsdag, mens Ginter trolig blir spart til EM-kvaliken mot Nederland.

Chelsea-forsvareren Rudiger får antakeligvis med seg Niklas Süle og Jonathan Tah i backrekken som ligger foran Manuel Neuer. Bayern-keeperen er fortsatt førstevalget i mål. På vingene vil sannsynligvis Nico Schulz og Lukas Klostermann få sjansen.

Bayern-talentet Joshua Kimmich vil ligge foran backrekken, mens Toni Kroos får den offensive midtbanerollen. Real Madrid-spilleren skal være den kreative kraften på den tyske midtbanen, og han skal sørge for å servere Leroy Sane, Serge Gnabry og Timo Werner med pasninger. Akkurat det kan bli spennende.

Serbia har gjort en rekke endringer i troppen siden forrige landskamp. De mangler veteranen på midtbanen, Nemanja Matic. Manchester United-spilleren måtte trekke seg fra troppen på grunn av en skade.

Han blir trolig erstattet av Torino-spilleren Sasa Lukic. Dermed blir det sannsynligvis Lukic og Nemanja Maksimovic sentralt på midtbanen, men Sergej Milinkovic-Savic er også et alternativ. I midtforsvaret vil Serbia antakeligvis stille med det unge stopperparet Nikola Milenkovic og Milos Veljkovic.

Veteran-duoen Aleksandar Kolarov og Antonio Rukavina tar plass på hver sin back, mens Predrag Rajkovic står mellom stengene. Offensivt har de en interessant duo i Dusan Tadic og Luka Jovic. Tadic viste fantastiske ferdigheter da Ajax slo ut Real Madrid i Champions League, og Jovic har hatt en super sesong i Bundesliga for Eintracht Frankfurt.

Frankfurt-spilleren Filip Kostic og Adem Ljajic kan ta plass på hver sin kant, mens Tadic er en slags hengende spiss. Serbia har også Fulham-angriperen Aleksandar Mitrovic i bakhånd.

Serbia er ubeseiret siden VM i fjor. De har vunnet fire av sine seks kamper som er spilt siden. Tyskland på sin side har slitt. De har bare vunnet tre av de siste ni kampene. Men tyskerne har vært sterke på hjemmebane. Statistikken viser at de er ubeseiret i de siste fem kampene på tysk jord. De har tre seire og to uavgjorte.

Jeg synes oddsen er satt fryktelig skjevt i denne matchen, og jeg kan ikke helt skjønne hvorfor. Det tyske laget har mange spørsmålstegn, slik jeg ser det. Iallfall defensivt. De har sluppet inn tolv mål på de 14 siste kampene, og det ligner ikke helt Tyskland. Samtidig viser det at tyskerne har mye å jobbe med bakover på banen. Der funker det ikke helt ennå.

Tyskland skal prøve å reise kjerringa etter et forferdelig 2018, men Serbia er ingen walkover. De pleier å være solide defensivt, og jeg tror de kan skape problemer for det unge laget til Joachim Löw. U til 4,25 i odds mener jeg er sannsynlig utfall.

Klikk her for å levere dette spillet