SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

United sliter borte mot topplagene

Manchester United-manager Jose Mourinho har en dårlig bortestatistikk mot topplagene.

Manchester United-manager Jose Mourinho har en dårlig bortestatistikk mot topplagene. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Manchester United-manager har en dårlig bortestatistikk mot topplagene.

DEL

OddstipsDet er bare å glede seg til en stor spilldag på lørdag. Oddsprogrammet domineres som vanlig av kampene fra England. Det spilles blant annet kamper i Premier League, Mesterskapserien og i FA-cupen. I tillegg er det flere interessante oppgjør i tysk 1. Bundesliga og i spansk La Liga.

Lørdagens råtips: Smadrer Brentfords desember-statistikk

Lørdagskupongen: United kan tape uten Matic

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Arsenal - Manchester United H

Engelsk, Premier League. Plutselig har Arsenal våknet. Arsene Wengers menn har vunnet fem av de siste seks kampene, og onsdag banket de Huddersfield hele 5-0 hjemme på Emirates.

Det var The Gunners tredje seier på rad, og de har holdt nullen i alle tre kampene.

Wenger måtte imidlertid se at stjerneangriperen Alexandre Lacazette haltet av banen i onsdagens kamp mot The Terriers, og den franske landslagsspilleren er ute i flere uker. Han vil bli savnet, men Arsenal erstatter en fransk landslagsspiller med en annen. Olivier Giroud er ingen dårlig spiller, så selv om Lacazette blir savnet, så er det ikke sikkert Nord-London-klubben blir svekket.

På hjemmebane har Arsenal vært bunnsolide. Det er ingen som har reist fra Emirates med poeng så langt denne sesongen. De har vunnet samtlige syv hjemmekamper hittil, og dersom vi tar med kampene mot slutten av forrige sesong så har de vunnet tolv hjemmekamper på rad i Premier League.

De har blant annet slått Tottenham og Manchester United, så Arsene Wenger har god grunn til å være optimist før lørdagens storkamp i Nord-London.

Manchester United er på annenplass, fire poeng foran Arsenal. De imponerte offensivt mot Watford i midtuken, da Jose Mourinhos menn vant 4-2 på bortebane.

Sjekk vårt forslag til råtips:

Problemet til United er at de slipper inn altfor mange tullete mål på bortebane. De slapp inn to dumme mål mot Watford, som gjorde at de nesten mistet 3-0-ledelsen på Vicarage Road.

De røde djevlene vant i alle fall, og det var det viktigste for dem. De hadde nemlig tap de to siste bortekampene før de møtte Watford. United tapte 1-0 mot Chelsea på Stamford Bridge for fire uker siden og i forrige uke tapte de 0-1 mot Basel i Sveits i Mesterligaen. Det bekymringsfulle med begge de to kampene var at United ikke klarte å score.

Med tanke på at Arsenal har klart å holde nullen i fem av de siste seks hjemmekampene sine, så tror jeg ikke på United i denne kampen.

Arsenal vet at de trenger tre poeng i kampen mot United om de skal henge med i toppkampen, og en seier lørdag vil føre dem opp i ryggen på Mourinhos menn. Da vil de kun være ett poeng bak Old Trafford-laget.

Wenger har den nye historien på sin side. Arsenal har kun tapt én av de siste fem kampene mot United. Mourinho har ikke klart å vinne noen av de siste elleve bortekampene mot topp seks-lagene i Premier League.

Wenger mangler Lacazette, mens Mourinho antakeligvis må klare seg uten viktige Nemanja Matic, Marouane Fellaini og Eric Bailly. Alle tre er usikre. Phil Jones og Michael Carrick er definitivt ute.

Arsenal har vunnet de fire siste kveldskampene på lørdager i Premier League, men sist gang de tapte en sen lørdagskamp var mot nettopp Manchester United. Det skjedde i i november 2014. Men det skjer ikke denne lørdagen. Aldri i livet.

Jeg tror Arsenal vinner lørdagens storoppgjør til 2,30 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken  er klokken 1825.

Her er vårt singeltips lørdag 2. desember:

Arsenal - Manchester United 2,30 - 3,15 - 2,75 H

Total odds.: 2,30