SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Valencia fosser videre

Valencia og Simone Zaza har hatt en glimrende sesong så langt.

Valencia og Simone Zaza har hatt en glimrende sesong så langt. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Valencia har en god statistikk borte mot Getafe.

DEL

OddstipsLørdag ble en elendig dag for Spillsenteret. Vi bommet på alle fire spillforslagene.

Det er et flott oddsprogram søndag med blant annet to kamper fra Premier League, og flere matcher fra spansk La Liga og Serie A, men høydepunktet er cupfinalen på Ullevaal mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08.

Søndagskupongen: Dobbelt nedrykk for Moyes?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Getafe – Valencia B

Spansk, La Liga. Begge lagene har hatt et tett kampprogram den siste uken. De spiller sin tredje kamp på henholdsvis seks og syv dager.

Nyopprykkede Getafe tapte 0–1 mot Espanyol på bortebane, og i midtuken røk de ut av den spanske cupen etter å ha tapt 0–3 mot Alaves.

Valencia har ennå til gode å tape denne sesongen. Sist helg spilte de 1–1 mot serieleder Barcelona, og i midtuken gikk de videre i cupen etter å ha vunnet enkelt 4–1 mot Real Zaragoza.

Etter at Barca bare klarte 2–2 mot Celta Vigo lørdag har Valencia mulighet til å tett litt av luken frem til serielederen. Med seier i søndagens bortekamp i Madrid-bydelen Getafe vil Valencia bare være to poeng bak Messi & Co.

Men dette blir ingen enkel kamp. Getafe har imponert etter comebacket i La Liga. Laget fra bydelen i Madrid ligger på tolvteplass med 4-3-5. De var ubeseiret i fire kamper på rad før forrige helgs bortetap mot Espanyol.

At Valencia ikke spiller i Europa, men kan konsentrere seg om La Liga er en stor fordel for dem. De kan spille med den samme startelleveren i hver uke, og den en meget sterk.

Sjekk vårt forslag til søndagskupong:

Midtbanen med Parejo og Kondogbia har vært fantastisk bra, og på topp har Rodrigo hatt en kjempesesong. Han scoret igjen mot Barcelona, og nå har han åtte scoringer på ti kamper. Det er sterkt av en spiller som aldri tidligere har scoret mer enn fem mål i en og samme sesong i La Liga.

Valencia har 4-2-0 på bortebane denne sesongen, og de har 16–9 i målforskjell.

Det virker ikke som bookmakerne har helt troen på Los Che, men når man studerer laget så er det få svakheter. Med et forbedret forsvar, en velbalansert midtbane og to klassespiller er Valencia soleklar favoritt på min oddslapp.

At Valencia har vunnet fire av de siste seks kampene på Coliseum Alfonso Pérez gjør meg enda sikrere på at denne matchen ender med en borteseier. Getafe har faktisk kun vunnet to av de siste tolv kampene mot Valencia.

Ja, jeg vet at Getafe har spilt jevnt hjemme mot både Barcelona og Real Madrid, begge kampene endte med 1-2-tap, men jeg tror ikke de klarer å bli det første laget som slår Valencia denne sesongen.

Getafe er svekket defensivt i denne kampen. De mangler forsvarsspillerne Antunes og Juan Cala, Begge er suspendert. Det betyr at vertene må gjøre endringer bakover i denne kampen, og jeg tror ikke det slår heldig ut.

Gonçalo Guedes, Ezequiel Garay og Jeison Murillo er alle ute med skader hos Valencia. Skadene gjør at Valencia kan være litt svakere i midtforsvaret, men jeg tror ikke det blir avgjørende.

Jeg går for Valencia-seier i denne kampen. Oddsen er fine 2,10, og jeg setter 250 kroner på borteseier. Spillestopp er klokken 1610.

Her er vårt singeltips søndag 3. desember:

Getafe–Valencia 3,00–3,10–2,10 B

Total odds: 2,10