SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vålerenga gjør kort prosess med Tromsø

Vålerenga-spillerne jubler etter seieren hjemme på Intility Arena mot Mjøndalen.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Vålerenga-spillerne jubler etter seieren hjemme på Intility Arena mot Mjøndalen. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vålerenga er tilbake på hjemmebane i kveld etter to svake bortekamper. Det skal bli tre poeng mot bortesvake Tromsø.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Tippekupongen: Chelsea med sensasjonelt sterk statistikk på Anfield

Oddssingel Eliteserien: Bodø/Glimt kan bli en sensasjon

Oddssingel Eliteserien: Vålerenga gjør kort prosess med Tromsø

Oddsdobbel: Vi tror Sarpsborg tar sesongens første trepoenger

V64/V5 Bro ParkStor jackpotsøndag på Bro Park

Søndagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og byr blant annet på storkampen mellom Liverpool og Chelsea i Premier League. Også Manchester City skal i aksjon, de spiller borte mot Crystal Palace. I Eliteserien skal det spilles seks kamper i kveld og i OBOS-ligaen er det sju kamper som skal spilles. I tillegg er det en rekke kamper i både Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Allsvenskan. Det spilles også noen kamper i PostNord-ligaen her hjemme.  På hockeyfronten ruller Stanley Cup videre, her skal det spilles tre kamper, mens Färjestad tar imot Djurgården til femte kamp i semifinalen i Sverige.

NB! 87 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Vålerenga - Tromsø pause/fulltid H/H - 2,40 (spillestopp kl 19.55)

Vålerenga imponerte i sin åpningskamp hjemme mot Mjøndalen og vant 2-0. Nykommer Matthias Vilhjalmsson presenterte seg direkte og scoret begge målene. En ting er å briljere på hjemmebane, Vålerenga leverte ikke varene på bortebane i fjorårssesongen og endte med svake 4-4-7. I 2017-sesongen var tallene enda svakere med 3-2-10. Og forventningene til Vålerenga fikk seg et kraftig skudd for baugen i i forrige søndags bortekamp mot Kristiansund. Hjemmelaget var best i det meste og vant meget fortjent 2-0. Tap ble det også i den fremskutte kampen borte mot Molde da med 1-4. Tross større tapssifre har nok Vålerenga-trener Ronny Deila rett i at det var en bedre spillemessig prestasjon. Søndag er det tilbake til Intility Arena der Vålerenga leverte flotte 7-5-3 i fjorårssesongen. Efráin Juárez sonet karantene mot Molde onsdag, han er tilbake søndag og dermed er det fulltallig for Enga.

Bli med i Supertrekningen i Lotto her!

Flott snuoperasjon av Tromsø borte mot Ranheim i seriepremieren. Omni Valakari scoret seiersmålet for Tromsø to minutter på overtid. Det var nok en god opplevelse for Gutan som tapte 10 av sine 15 bortekamper forrige sesong (4-1-10). I hjemmepremieren mot Viking ble det et skuffende 0-2 tap etter tidlig baklengsmål. Tromsø hadde trykket, men maktet ikke å score mål.

3-1-0 på de fire siste tilsvarende i Oslo. Vålerenga opptrer på en helt annen måte hjemme. De imponerte hjemme mot Mjøndalen i seriepremieren da de vant 2-0. Da ledet de 1-0 til pause. I fjorårssesongen slo de Tromsø 3-0 på Intility Arena, da det stod også 1-0 til pause. 1,65 i odds på hjemmeseier i kveld er labert. Vi hever risikoen noe og spiller Vålerenga H/H både til pause og etter ordinær tid. 2,40 er oddsen på den kombinasjonen.

Klikk her for å levere dette spillet