Gå til sidens hovedinnhold

Vålerenga kjører på fra start

Artikkelen er over 3 år gammel

Vi håper å doble pengene på en god VIF-start.

Oddstips

Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel SHL: Topp sjanse for Skellefteå

Lotto: 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Fredagens langoddsprogram byr på veldig mye ishockey. Det er full runde i Get-ligaen her hjemme og det det full runde i svenske SHL. I tillegg er det en rekke kamper i KHL og det full runde i finsk eliteserie. Det er kamper i junior-VM og det spilles tre kamper i NHL natt til lørdag. På fotballfronten er det kun noen cupkamper fra Portugal. I alpint skal det kjøres verdenscup storslalåm for kvinner i Semmering, mens gutta skal kjøre utfor i italienske Bormio.

Fredag kan du stikke av med 188 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Manglerud Star–Vålerenga IF (HUB kun periode 1) 3,75 -2,60–2,00 B (spillestopp kl. 1825)

M/S slo som forventet Ringerike i forrige hjemmekamp, men problemet var bare at de ikke klarte ikke å avgjøre kampen etter 60 minutter. De måtte ha straffeslag, og dermed tapte de terreng til Stjernen i kampen om syvendeplassen.

De gikk på et nytt tap i siste kampen før juleferien, hvor de tapte knepent 3–4 mot Lillehammer på bortebane. Egentlig en bra prestasjon, men jeg tror Oslo-laget får det tøffere mot storebror i byderbyet.

 

Vålerenga viser fremgang denne sesongen. De har hentet inn rutinerte backer i Mats Trygg, Kalle Ekelund og Villiam Strøm, og det vises i målprotokollen. VIF har nemlig vært solide bakover, hvor de kun har sluppet inn 55 mål. Det gjør dem til det sterkeste defensive laget i Get-ligaen.

Offensivt er det heller ikke til å kimse av. De har passert 100 scoringer denne sesongen. Nå møter de et M/S-lag som har sluppet inn 92 mål, tredje mest i Get-ligaen. VIF har sørget for 16 av dem.

VIF har allerede vunnet tre ganger mot M/S denne sesongen. I den første kampen vant VIF 3-2, men i de to siste kampene har de vært helt overlegen. De to siste kampen er vunnet henholdsvis 7–1 og 6–0.

I alle de tre første kampene mot lillebror i Oslo har Vålerenga ledet etter 1. periode, men det er ikke bare mot M/S de har gått ut i hundre.

Vålerenga har faktisk ledet etter 1. periode i fem av de seks siste kampene i Get-ligaen. Jeg tror de også gir gass fra start i fredagens match. Oddsen på at VIF leder etter 1. periode er finfine 2,00.

Klikk her for å levere dette spillet