SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi fristes av uavgjort til fine 3,10 i odds

Polen og Robert Lewandowski står uten seier i de seks siste kampene de har spilt, men de har spilt uavgjort på bortebane mot Italia og Portugal. Kan de klare uavgjort også borte mot Østerrike? (AP Photo/Thanassis Stavrakis)

Polen og Robert Lewandowski står uten seier i de seks siste kampene de har spilt, men de har spilt uavgjort på bortebane mot Italia og Portugal. Kan de klare uavgjort også borte mot Østerrike? (AP Photo/Thanassis Stavrakis) Foto:

Av

Polen har spilt uavgjort i de to siste bortekampene. Den tredje kan komme i dag.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: E ngland er storfavoritter på midtukekupongen

Oddsssingel Nations League: Spisstjernen fikser Israel-seier

Oddssingel Nations League: Vi fristes av uavgjort til fine 3,10 i odds

Skiskyting verdenscup: Marte går for seier i Kollen

Vikinglotto: Vant 2,2 millioner kroner i annenpremie

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

V64 ÅbyHelfrekke objekter på Åby

V65 Bergen: Toppomgang fra Bergen travpark

Torsdagens langoddsprogram inneholder åtte kamper fra første runden i EM-kvalifiseringen. Det spilles også en kvartfinale i Champions League for kvinner, hvor Maren Mjelde og Chelsea møter Paris St. Germain hjemme i London. Ellers er det en rekke kvalifiseringskamper til NM for menn i kveld. På ishockeyfronten spilles den første semifinalen i NM-sluttspillet mellom Vålerenga og Frisk Asker. Og i NHL spilles det tolv kamper natt til fredag.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Østerrike – Polen 2,15 – 3,10 – 2,90 U (spillestopp kl. 2040)

Østerrike har et bra spillermateriell, men de skuffet stort i VM-kvalifiseringen. Det endte til slutt på fjerdeplass i gruppen sin, bak lag som Serbia, Irland og Wales.

På torsdag skal østerrikerne forsøke å reise kjerringa etter de svake prestasjonene i VM-kvaliken. Da skal de starte på veien mot EM, men de får en knalltøff start.

Østerrike og Poelen er de to største favorittene i gruppe G i EM-kvaliken. Israel, Latvia, Makedonia og Slovenia skal i utgangspunktet ikke holde samme nivå som Østerrike og Polen. Derfor er denne kampen ekstra viktig, for den kan komme til å avgjøre hvilket lag som ender på første- og annenplass i gruppen.

Heldigvis for Østerrike har de vist bedre form etter VM-kvaliken. De har åtte seire, én uavgjort og tre tap på de tolv siste kampene etter VM-kvaliken var over.

De har i denne perioden blant annet vunnet mot sterke lag som Uruguay, Russland og Tyskland, men i bortetapene mot Bosnia og Danmark var de direkte svake. Jeg tror hjemmekampene blir viktige for Østerrike.

Derfor er det kjedelig for den østerrikske landslagssjefen Franco Foda at fire spillere har måttet melde forfall til denne kampen på grunn av skader. Spissene Guido Burgstaller og Michael Gregoritsch er ikke tilgjengelig, og det gjør at alt det offensive ansvaret hviler på skuldrene til Marko Arnautovic, selv om han ikke har startet de siste kampene for West Ham.

De har muligens en spennende debutant på gang i denne kampen. Fortuna Düsseldorf-playmaker Kevin Stoger kan få sjansen sentralt på midtbanen.

Polen er ikke i kjempeform. De klarte å komme seg til VM i Russland i fjor, men de røk ut allerede i gruppespillet. Polakkene har et sterkt lag på papiret, men de får det ikke til å funke på banen.

Polen står med tre uavgjorte og tre tap på de seks siste kampene sine. De har spilt uavgjort mot Italia, Portugal og Irland, men de har tapt alle tre hjemmekampene. Selv om de har noen av Europa beste spisser i Lewandowski, Piatek, Milik og Zielinski, så har de kun scoret fem mål i denne perioden. Nå skal de møte et Østerrike som har holdt nullen i fem av de siste syv hjemmekampene.

Østerrike vil prøve å utnytte hjemmebanefordelen mot gruppefavorittene. Begge disse lagene har underprestert de siste par årene. Verken Polen eller Østerrike er sikret en topp to-plassering, selv om de har kommet i en gunstig gruppe. Med Lewandowski, Milik, Zielinski og Piatek å velge mellom på topp har gjestene utvilsomt større offensiv slagkraft enn vertene, men de har ikke alltid fått stjerneangriperne til å fungere sammen. Jeg tror denne kampen blir en jevn affære. 3,10 i odds på uavgjort er absolutt spillbart. Spillestopp r klokken 2040.

Klikk her for å levere dette spillet