SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi går for Leipzig-tap til frekke 7,70 i odds

Leipzig og Naby Keita (t.h.) må ta mer poeng enn Porto for å gå videre i Mesterligaen.

Leipzig og Naby Keita (t.h.) må ta mer poeng enn Porto for å gå videre i Mesterligaen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

7,70 i odds på Besiktas-seier i Tyskland er altfor fristende til å la stå urørt.

DEL

Oddstips (Siste) Deilig tirsdag for Spillsenteret. Dobbelttipset vårt på Basel + Odense Bulldogs gikk inn til fine 3,45 i odds (250 kroner i innsats). Det sørget for et solid overskudd, selv om vi røk på Chelsea som var singeltipset.

Onsdagens oddsprogram byr blant annet på åtte flotte kamper fra siste runden i gruppespillet i Mesterligaen, i tillegg er det ishockey fra nest øverste nivå i Sverige og Norge, KHL og en del håndball. Natt til torsdag spilles det kamper både i NHL og i NBA i USA.

Midtukekupongen: Full krise i København

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

RB Leipzig – Besiktas B

Mesterligaen, gruppe G. Leipzig har fortsatt mulighet til å gå videre i Mesterligaen, men da må de ta flere poeng enn Porto. De møter Besiktas hjemme i Leipzig onsdag.

Bookmakerne har åpenbart bestemt seg for at det er Leipzig som prises til 1,30 i odds som vinner i Tyskland. Det er ikke lett å forstå hvorfor dette, for meget kapable Besiktas settes til hele 7,70 i odds for seier. Vi snakker tross alt om et Besiktas-lag som har vunnet begge de to første bortekampene i gruppespillet.

De slo Porto hele 3–1 på Estádio do Dragão, og de imponerte på bortebane mot Monaco hvor de snudde 0–1 til 2-1-seier.

Tyrkerne har allerede vunnet gruppe G, men jeg tror ikke det bare er å spasere seg til seier for Leipzig likevel. Besiktas viste i helgen at de er i kjempeform. De tok tre viktige poeng i Istanbul-derbyet mot Galatasaray, da de banket erkerivalen hele 3-0.Besiktas ligger nå på fjerdeplass i den tyrkiske Süper Lig, fire poeng bak Istanbul Basaksehir.

Besiktas vil antakeligvis spille i en 4-2-3-1-formasjon med Negredo på topp, og Lens, Talisca og Tosun bak ham. Siden de allerede har sikret gruppeseieren vil tyrkerne sannsynligvis gjøre en del endringer på laget. Den defensive midtbanespilleren Atiba Hutchinson, spissen Ryan Babel, stopperen Pepe, angriperen Ricardo Quaresma og midtbanespilleren Tolgay Arslan er ikke med til Tyskland.

I tillegg er stopperen Atinc Nukan og midtbanespilleren Veli Kavlak på skadelisten hos Besiktas.

Sjekk midtukekupongen her:

Full krise i København 

Leipzig fikk den verst tenkelige oppladningen til onsdagens kamp. De tapte hele 0–4 i helgen borte mot Hoffenheim. I den kampen viste Mesterliga-debutantene klare svakhetstegn.

Leipzig hadde ballen mest i kampen, men lagene skapte omtrent like mange sjanser. Hoffenheim var imidlertid mye mer effektive foran mål.

Det er mulig onsdagens kamp forstyrret for dem, men jeg tror Leipzig kan oppleve litt av det samme kampbildet mot Besiktas. Tyskerne vil få styre kampen, og så vil Besiktas kontre når de får sjansen.

Skadeproblemer gjør at tyskerne vil være noe svekket til onsdagens kamp. Spissen Marcel Sabitzer og stopperen Dayotchanculle Upamecano er begge skadet. Også den offensive midtbanespilleren Emil Forsberg og midtstopperen Willi Orban er usikre til kampen, men de kan rekke den.

RB Leipzig har vunnet fem av de seks siste hjemmekampene, men de har kun klart å holde nullen i to kamper her helle sesongen. Selv om Besiktas hviler spillere i denne kampen, så tror jeg de kommer til å score. Tyskerne er sårbare defensivt.

Leipzig er gjort til altfor store favoritter i denne kampen, slik jeg ser det. Greitnok at de ikke har noe å spille for, men det betyr ikke at de vil tape. Leipzig mangler også en del nøkkelspillere, og de har presset på seg. Det unge tyske mannskapet har ikke vært i denne situasjonen tidligere, og jeg tror ikke de takler presset.

7,70 i odds på borteseier er absolutt verdt å prøve. Jeg sier ikke at det er en sikkert vinner, men til den oddsen, så er Besiktas et godt valg. De vant det omvendte møtet 2-0, og har vært sterke på bortebane. Innsatsen blir 100 kroner, og spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 6. desember:

B Leipzig–Besiktas 1,30–4,70–7,70 B

Total odds: 7,70