SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi skal doble pengene på Montreal-seier

Montreal Canadiens og' Brendan Gallagher jubler etter å ha scoret mot Philadelphia Flyers natt ti onsdag. De slo Flyers 3-1, men de trenger flere poeng om de har tenkt seg til Stanley Cup-sluttspillet. (AP Photo/Matt Slocum)

Montreal Canadiens og' Brendan Gallagher jubler etter å ha scoret mot Philadelphia Flyers natt ti onsdag. De slo Flyers 3-1, men de trenger flere poeng om de har tenkt seg til Stanley Cup-sluttspillet. (AP Photo/Matt Slocum) Foto:

Av

Montreal Canadiens jager en playoffplass. De har ikke råd til å tape på hjemmebane.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Midtukekupongen: E ngland er storfavoritter på midtukekupongen

Oddsssingel Nations League: Spisstjernen fikser Israel-seier

Oddssingel Nations League: Vi fristes av uavgjort til fine 3,10 i odds

Skiskyting verdenscup: Marte går for seier i Kollen

Vikinglotto: Vant 2,2 millioner kroner i annenpremie

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

Torsdagens langoddsprogram inneholder åtte kamper fra første runden i EM-kvalifiseringen. Det spilles også en kvartfinale i Champions League for kvinner, hvor Maren Mjelde og Chelsea møter Paris St. Germain hjemme i London. Ellers er det en rekke kvalifiseringskamper til NM for menn i kveld. På ishockeyfronten spilles den første semifinalen i NM-sluttspillet mellom Vålerenga og Frisk Asker. Og i NHL spilles det tolv kamper natt til fredag.

Fredag kan du stikke av med 97 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Montreal Canadiens – New York Islanders 2,05 – 3,85 – 2,55 H (spillestopp kl. 0025)

NY Islanders skal forsøke å reise seg etter det som antakeligvis er sesongens verste tap. De tapte 0–5 mot Boston Bruins hjemme i New York.

Nå venter en ny tøff kamp nord for grensen, hvor de møter et playoffjagende Montreal Canadiens-lag.

NY Islanders ble rundspilt av Bruins natt til onsdag, og tapte uten å klare å få pucken i mål. De hadde kun fattige 13 skudd mot mål i hele kampen.

Nå ligger NY Islanders to poeng bak Washington Capitals i kampen om førsteplassen i Metropolitan Division, og de er bare to poeng foran Pittsburgh Penguins og fire poeng foran Carolina Hurricanes.

Med kun ni kamper igjen av sesongen har ikke New York-laget tid til å deppe over 0-5-tapet mot Bruins. En ulykke kommer sjelden alene, heter det, og det viste seg å stemme godt for Islanders natt til onsdag.

Center Valtteri Filppula ble skadet i kampen, og han er antakeligvis ute i fire uker. 35-åringen ble skadet i den første perioden i kampen mot Bruins, da han fikk et sag fra Boston Bruins-forsvarsspilleren Connor Clifton. Filppula har 29 poeng (15 mål, 14 målgivende) på 71 kamper i sin første sesong hos Islanders.

Heller ikke Canadiens kan hvile på laurbærene, selv om de tok en viktig 3-1-seier mot Philadelphia Flyers natt til onsdag. Montreal er kun ett poeng bak Blue Jackets i kampen om den siste wild card-plassen i Eastern Conference.

New York har vært et av de beste defensive lagene i NHL denne sesongen. Det er dårlig nytt for et Canadiens -lag som må få slutt på scoringsvegringen sin De har kun scoret 15 mål på de siste åtte kampene.

 

Forward Brendan Gallagher er mannen som scorer flest mål hos Montreal. Han har 31 mål før kampen natt til fredag. Han må levere om de skal ta poeng mot Islanders, tror jeg.

Siden det offensive spillet ikke har funket skikkelig, har de vært avhengig av bra keeperspill. Carey Price, som trolig starte sin sjette kamp på rad, har virkelig levert mellom stengene. Han har en redningsprosent på ett oppunder 95, og har kun sluppet inn 1,52 må i snitt på de fire siste kampene.

Robin Lehner i Islanders-målet sapp inn fem mål på 39 skudd mot Boston sist. Det var hans første kamp meom stengene på seks kamper.

Lehner var først skadet, men han deretter måtte sitte på benken fordi Thomas Greiss storspilte i NY Islanders-målet. Etter tapet mot Bruins er det mulig Greiss kommer tilbake i mål i nattens match.

Greiss var solid i starten av mars, hvor han hadde en redningsprosent på 96, og bare slapp inn 1,25 mål i snitt på fire kamper. En av seirene til Greiss kom nettopp mot Montrea. Islanders vant 2–1 mot Canadiens for én uke siden. Kanadierne har også vunnet mot New York-klubben. De vant 4–3 etter straffeslagkonkurranse i starten av november.

Islanders-forward Cal Clutterbuck ble også skadet i kampen natt til onsdag. Han er usikker til kampen i natt.

Keeperduellen kan bli avgjørende i nattens match. Price er i kjempeslag, og spørsmålet er om Greiss kommer tilbake i gjestenes mål. Islanders-coach Barry Trotz har også en vanskelig oppgave med å finne en erstatter for rutinerte Filppula. Det funket ikke særlig bra mot Bruins da Tom Kuhnhackl var center i en rekke sammen med Anthony Beauvillier og Leo Komarov. Det virker kanskje som Montreal er litt mer i dytten. Jeg går for hjemmeseier til 2,05 i odds. Spillestopp er klokken 0025.

Klikk her for å levere dette spillet