SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi skal tjene penger på poengkongen igjen

Tampa Bay Lightnings poengkonge Nikita Kucherov (86) jubler etter å ha scoret mot Detroit Red Wings. Russeren scort to mål i kampen som Tampa vant 5-4. (AP Photo/Paul Sancya)

Tampa Bay Lightnings poengkonge Nikita Kucherov (86) jubler etter å ha scoret mot Detroit Red Wings. Russeren scort to mål i kampen som Tampa vant 5-4. (AP Photo/Paul Sancya) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Poengkongen i NHL, Nikita Kucherov, har scoret i tre av de fire siste kampene mot Arizona. Vi tror han kommer på scoringslisten igjen i nattens hjemmekamp.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddssingel Spania: Kan eks-eliteseriespilleren ødelegge for Malaga?

Oddssingel England: Durabelig opprykksfight i League Two

V4 SkiveDeilig dansk mandagslunsj fra Skive

V65 LeangenSeiersmaskinen svikter ikke på Leangen

Vi er på vei inn i en landslagspause og det bærer naturlig nok mandagens langoddsprogram preg av. Det er lite fotball på menyen og ingen kamper i toppdivisjonene rundt omkring i Europa. En kamp fra 2. bundesliga, en kamp fra Segunda i Spania, en kamp fra Ligue 2 og en meget viktig kamp i opprykksstriden fra League Two er stort sett beholdningen. I tillegg er det viktige kamper i svensk ishockey både fra SHL og Hockeyallsvenskan om retten til sluttspill og opprykkskvalifisering. Natt til tirsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Tampa Bay Lightning - Arizona Coyotes - Nikita Kucherov scorer mål (inkl overtid) - 2,25 i odds

Tampa Bay Lightning har hatt en fantastisk sesong. De har aldri tatt så mange seire og poeng tidligere, og de ligger an til å ta sitt første Presidents' Trophy. Det trofeeet går til det laget som har tatt flest poeng i grunnspillet i NHL.

Lightning ligger an til å kapre både tittelen i Atlantic Division og bli toppseedet i Eastern Conference, men natt til tirsdag møter de laget som har påført dem sesongens største tap. Arizona Coyotes slo Tampa hele 7-1 i oktober.

Laget fra ørkenstaten har vunnet tre av de fire siste kampene mot Lightning. Blant annet har de vunnet begge de to siste bortekampene i Florida.

På lørdag tapte Arizona 3-2 etter spilleforlengelse. Tampa på sin side banket Washington hele 6-3. Det var lagets fjerde seier på rad. Jeg tror de kan ta sin femte seier på rad natt til tirsdag.

Men oddsen på hjemmesier er ikke så fristende. Da mener jeg det er mer interessant å gå for målscorer spill på Nikita Kucherov. Russeren er poengkongen i NHL. Han hadde to målgivende pasninger i kampen mot Washington og er nå oppe i 117 poeng så langt denne sesongen, tolv poeng mer enn det kanadiske vidunderbarnet Connor McDavid.

117 poeng er det meste noen har hatt i NHL siden Pittsburgh's Sidney Crosby fikk 120 poeng i 2006-2007-sesongen. Jeg tror Kucherov passer det.

Kucherov har scoret ikke da Tampa Bay Lightning tapte 1-7 mot Arizona Coyotes sist, men han scoret i de tre kampene før det mot Arizona. Statistikken viser at russeren har scoret mot Coyotes i fire av de seks siste kampene.

Han har også scoret fire mål på de fire siste kampene, og jeg tror han tegner seg på scoringslisten igjen i natt. Oddsen på Kucherov-scoring er 2,25. Vi har tjent penger på russeren tidligere denne sesongen, og vi håper å gjøre det igjen i natt. Spillestopp er klokken 0025.