SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på Super-Mario!

Wolfsburg og Mario Gomez viser bedre form enn Hamburger SV. Det blir avgjørende i lørdagens duell.

Wolfsburg og Mario Gomez viser bedre form enn Hamburger SV. Det blir avgjørende i lørdagens duell. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mario Gomez har scoret 16 av Wolfsburgs 33 mål så langt.

DEL

OddstipsDe store ligaene i Europa går mot slutten, så på lørdagens langoddsprogram er det kamper fra norsk 2.- og 3. divisjon som dominerer. Det er også to kamper fra eliteserien: Rosenborg – Lillestrøm og Sogndal – Brann. Det er i tillegg spennende kamper i tysk Bundesliga og i fransk Ligue 1.

Lørdagskupongen: Sogndal elsker å ødelegge for Brann

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hamburger SV – VfL Wolfsburg B

Tysk, 1. Bundesliga. Denne kampen vil avgjøre hvilke lag som skal spille nedrykkskvalik i 1. Bundesliga.

Hamburger SV må vinne mot Wolfsburg for å komme seg vekk fra nedrykkskvaliken, men det er enklere sagt enn gjort. Wolfsburg ligger to poeng foran dem på tabellen, og de vet hva som står på spill når de reiser til Tysklands nest største by.

Hamburger SV er i forferdelig form. De er uten seier i de fem siste kampene, hvor de står med tre tap og to uavgjorte. De to siste kampene har endt med poengdelinger. De har spilt uavgjort både mot Mainz og Schalke 04.

Selv om formen har vært dårlig, så har Hamburger SV vært et av de beste hjemmelagene i Bundesliga de siste månedene. De har kun tapt én av de siste elleve hjemmekampene, og de har vunnet fire av de siste seks.

Problemet er at de møter Wolfsburg. Det er et lag de ikke har vunnet mot på de fem siste innbyrdes oppgjørene. De har tapt fire og spilt én uavgjort.

Wolfsburg på sin side vet at de bare trenger ett poeng i denne kampen for å unngå nedrykkskvalik. De tok ett viktig poeng mot Borussia M\gladbach sist helg på hjemmebane.

På bortebane har de ikke helt fått det til i sesongavslutningen. De har kun én seier på de fire siste bortematchene.

Det aller største problemet for Wolfsburg har vært at de har vært veldig ineffektive foran mål. De har bare scoret 33 mål på 33 kamper så langt. Og de er helt avhengig av Mari Gomez. Angriperen har scoret 16 av 33 mål så langt denne sesongen.

Gomez har scoret i de syv siste kampene hvor Wolfsburg har tatt poeng. Det sier litt om hvor viktig han er for Wolfsburg denne sesongen.

Dette kommer til å bli en nervepirrende kamp. Begge lag vet at det er mye som står på spill, men siden uavgjort ikke er nok for Hamburger SV så venter jeg å se et offensivt hjemmelag i denne kampen. Det kan åpne opp for kontringer til Wolfsburg.

Jeg forventer en jevn kamp, men jeg holder en knapp på bortelaget i denne kampen. 2,45 i odds på bortelaget er ok, men ikke mer enn det. Jeg satser 100 kroner, og spillestopp er klokken 1525.

Her er vårt singeltips lørdag 20. mai:

Hamburger SV – VfL Wolfsburg 2,35–3,25–2,45 B

Total odds: 2,45