SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi stoler på to hjemmefavoritter

Palermo's Ilija Nestorovski, right, heads the ball as in action with Cagliari's Mauricio Isla during the Serie A soccer match between Palermo and Cagliari at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, Sunday April 2, 2017. (Corrado Lannino/ANSA via AP)

Palermo's Ilija Nestorovski, right, heads the ball as in action with Cagliari's Mauricio Isla during the Serie A soccer match between Palermo and Cagliari at the Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, Sunday April 2, 2017. (Corrado Lannino/ANSA via AP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi satser på to hjemmelag på nest øverste nivå i Italia.

DEL

Oddstips (Siste) Årets siste uke har startet svakt for Spillsenteret. 2. juledag bommet vi på alle tre spillforslagene, og motgangen fortsatte i går. Da innfridde dessverre ikke Inter.

Torsdagens oddsprogram er fyldig. Det spilles full runde i italiensk Serie B, men høydepunktet er uten tvil Premier League-kampen mellom Crystal Palace og Arsenal. I tillegg er det ishockey som fyller oddsprogrammet med full runde i den norske eliteserien her hjemme og full runde i svensk SHL. Det er også kamper fra Østerrike og Tyskland.

Torsdagens singeltips: Kampen Arsenal må vinne!

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Palermo – Salernitana Calcio H

Italiensk, Serie B. Palermo rykket ned fra Serie A sist sesong, men det ser ut til at de skal klare å rykke direkte opp igjen. De har tatt 36 poeng på de 20 første serierundene. Sicilia-laget leder Serie B, to poeng foran Frosinone.

Palermo har tre seire og to uavgjorte på de fem siste kampene, og de har kun tapt én av de siste ti. Det vitner om god form hos vertene.

På bortebane har Sicilia-laget ennå til gode å tape, men de har tapt to av de fem siste hjemmekampene sine.

Formen til Salernita er imidlertid dårligere. De har kun én seier på de åtte siste kampene, men fire av kampene har endt uavgjort. Gjestene har faktisk spilt uavgjort i elleve av 20 kamper denne sesongen. Det gjør dem til det laget som spiller nest mest uavgjort i Serie B.

Jeg tror ikke de klarer å få med seg poeng fra Sicilia torsdag kveld.

Palermo jakter opprykk, og de er antakeligvis svært motiverte når de spiller på hjemmebane. Jeg tror på en grei hjemmeseier her. Oddsen er 1,55, og den brukes i en dobbel sammen med Brescia.

Sjekk torsdagens singeltips:

Kampen Arsenal må vinne! 

Brescia – Ascoli H

Italiensk, Serie B. Brescia er seks poeng og syv poeng foran bunnlaget Ascoli. De har spilt uavgjort i de to siste kampene mot Empoli og Cittadella, to lag som ligger foran dem på tabellen.

På hjemmebane har de vist brukbar form de siste ukene. De har kun ett tap på de fem siste hjemmekampen, hvor de blant annet har vunnet mot Salernita og opprykksjagende Bari.

De har vunnet fire av de seks siste hjemmekampene mot Ascoli, og de vet at tre poeng i denne hjemmekampen vil føre dem et skritt nærmere en playoffplass.

De mangler Somma og Cancellotti i denne kampen. Begge er ute med karantene, i tillegg er midtbanespilleren Dall'Oglio skadet.

Selv om Ascoli har fått inn ny trener, så har de ikke opplevd noen ny trener-effekt. De er fortsatt tabelljumbo, og står uten seier i de ni siste kampene.

De er også det nest dårligste bortelaget i Serie B. Ascoli har kun vunnet én av ti bortekamper så langt denne sesongen.

Det som er enda verre for laget er de mangler tre nøkkelspillere i forsvaret før bortekampen mot Brescia. Gigliotti, Mogos og Padella er alle suspenderte, mens toppscorer Favilli, forsvarsspillerne Mignanelli og Mengoni og spissen Rosseti er alle på skadelisten, to unge forsvarsspillere er hentet opp fra rekruttstallen for å fylle opp troppen til bortekampen mot Brescia.

Ascoli er kraftig svekket, og jeg mener hjemmelaget bør ta tre poeng i denne kampen. Oddsen på hjemmeseier er 1,55.

Torsdagens dobbelttips er Palermo + Brescia. Denne kombinasjonen gir fine 2,40 i odds. Innsatsen blir 250 kroner, og spillestopp er klokken 2025.

Her er vårt dobbelttips torsdag 28. desember:

Palermo–Salernitana Calcio 1919 1,55–3,40–4,50 H

Brescia–Ascoli 1,55–3,10–5,10 H

Total odds: 2,40