SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Inter vinner gigantoppgjøret

Inter Milan og Mauro Icardier et av Serie As sterkeste bortelag denne sesongen.  (AP Photo/Antonio Calanni)

Inter Milan og Mauro Icardier et av Serie As sterkeste bortelag denne sesongen. (AP Photo/Antonio Calanni) Foto:

Av

Inter er sterke denne sesongen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel cupfinalen: Rosenborg blir norgesmestere

Oddssingel Premier League: Vi tror på hjemmeseier i London-derbyet

Oddsdobbel: Eintracht Frankfurt er i monsterform

Oddssingel Premier League: Statistikken knuser Everton-håpet

Oddssingel Premier League: Salah er ustoppelig hjemme på Anfield

Oddssingel cupfinalen: Helland scorer i nok en cupfinale

Vi har kommet frem til ukens søndagskupong. I motsetning til lørdagskupongen, som var forbeholdt kamper fra England, har denne kupongen innslag fra toppligaene i fire land. Utfordringen består av to kamper fra England, tre fra Spania, to fra Bundesliga i Tyskland før kupongen avsluttes med fem kamper fra Serie A i Italia. Noen klare favoritter finnes, men vi synes dette er en krevende og vanskelig nøtt. Det lukter fine penger til de som er heldige og dyktige i sin jakt på premier.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Roma - Inter 2,50 - 3,15 - 2,40 B (spillestopp kl. 2025)

Roma klarte ikke å vinne noen rofeer sist sesong, men det var likevel en bra prestasjon av trener Eusebio Di Francesco. Han ledet sin nye klubb til tredjeplass i Serie A, selv om de havnet langt bak Juventus og Napoli på tabellen, og han førte dem til semifinalen i Champions League, hvor de slo ut Barcelona på veien. De var også nær ved å gjøre det samme med Liverpool.

Denne sesongen har det ikke gått like bra for det italienske hovedstadslaget. Roma er ute av form i Serie A, hvor de kun har vunnet én av de siste fem seriekampene.

De tapte også på hjemmebane mot Real Madrid i Champions League i midtuken, men har likevel sikret seg avansement fra gruppen. 

Roma sine prestasjoner i Champions League har vært bra, men etter de svake prestasjonene i ligaen de siste ukene ligger Roma helt nede på en skuffende syvendeplass. De er allerede 18 poeng bak serieleder Juventus, men de er kun fire poeng bak en topp fire-plassering. 

Inter på sin side har hatt en fantastisk bra sesong i Serie A. Sist sesong endte de fem poeng bak Roma på tabellen, men nå ligger de syv poeng foran etter 13 serierunder.

Etter flere vanskelige sesonger, virker det som gjenoppbyggingen av Inter endelig bærer frukter. De tapte riktignok i Champions league mot Tottenham i midtuken, men laget har fortsatt gode muligheter til å ta seg videre i turneringen hvis de slår PSV i den siste kampen i gruppespillet.

I den italienske toppserien har de vunnet åtte av sine ni siste kamper etter en vanskelig start på sesongen. De ligger på trdejeplass på tabellen. Den trege starten innbærer imidlertid at de er ni poeng bak serieleder Juve.

På bortebane har Inter vært solide denne sesongen, ja, bedere enn på hjemmebane. De har nemlig vunnet syv av de siste ni bortematchene i ligaen.

Mannen som kan lage alvorlig trøbbel for Roma i dag er Inters storscorer Mauro Icardi. Argentineren har scoret syv Serie A-mål denne sesongen, og fem av dem har kommet i de tre siste bortekampene. Det burde være et stort varsku for hovedstadslaget.

Roma er kraftig svekket offensivt før denne kampen. Både Stephan El Shaarawy og Edin Dzeko er ute. Også Daniele De Rossi og Lorenzo Pellegrini er på skadelisten. Javier Pastore og Diego Perotti er begge usikre.

Dalbert er eneste på skadelisten hos Inter Milan. Sime Vrsaljko og Radja Nainggolan er begge tvilsomme til kampen.

I slike storoppgjør kan det være fristende å gå for U-en, men på de 15 siste oppgjørene mellom Roma og Inter i desember har kun én av kampene mellom dem endt uavgjort.

Borteformen til Inter er enorm. Roma har sentrale fravær, og jeg derfor at bortelaget tar alle tre poengene på Stadio Olympico. Oddsen er 2,40.

Klikk her for å levere dette spillet