Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddssingel cupfinalen: Rosenborg blir norgesmestere

Oddssingel cupfinalen: Helland scorer i nok en cupfinale

Oddsdobbel: Eintracht Frankfurt er i monsterform

Oddssingel Premier League: Statistikken knuser Everton-håpet

Oddssingel Premier League: Salah er ustoppelig hjemme på Anfield

Ny stor fotballdag venter oss søndag. I England skal det spilles to herlige derbyer. Historiske Merseyside-derbyet mellom Liverpool og Everton spilles 17:15. London-derbyet mellom Arsenal og Tottenham spilles to timer tidligere. To timer før det igjen så er det dags for NM-finale på Ullevål mellom Rosenborg og Strømsgodset. I tillegg til dette spiller flere av storlagene i de største ligaene. Det er bare å glede seg!

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Arsenal - Tottenham H - 2,35 (Spillestopp 15:00)

Ingen enkel kamp å tippe dette, men vi tror uansett klart mest på hjemmelaget. 2,35 på Arsenal-seier kjøper vi. Statistikken viser at Tottenham har slitt kraftig borte mot Arsenal tidligere.

Klikk her for å levere dette spillet

Arsenal har vært bedre etter at Arsene Wenger ga seg i sommer. Den nye manageren Unai Emery er i ferd med å forme sitt lag til en fin Arsenal-årgang. Etter to tap i starten ligger laget på plass fem etter 13 spilte. Et fattig poeng mangler opp til Champions League-plass. Gledeligst av alt, Arsenal spiller fin fotball og ser mye bedre ut spillemessig.

Se årets nye Arsenal-drakt her!

Hjemme har The Gunners en statistikk som sier 4-2-1 etter sju spilte. Arsenal vant 2-1 borte mot Bournemouth i siste kamp i Premier League. Sist torsdag var laget ute i Europa League, og returnerte med en 3-0-seier mot Vorskla i Kiev. Mange unggutter fikk prøvd seg her - og imponerte! Avansementet er allerede klart i denne turneringen.

Vanvittige 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

En morsom statistikk og en viktig en før dette oppgjøret, er innbyrdes resultater. Vi må faktisk helt tilbake til 2010 for å finne sist Spurs tok tre poeng borte mot Arsenal. Dermed kan vi si at de siste åtte kampene, på Arsenal sin hjemmebane, med alle turneringer innregnet, har endt med 5-3-0. Arsenal har taket på dette Nord-London derbyet i sin egen stue!

Det er et Arsenal-lag som helt klart er på vei mot noe. På onsdag, tre dager etter denne kampen, venter United på Old Trafford. Det blir viktig for rødtrøyene å bite godt i fra seg i disse to kampene.

Monreal og Welbeck er uaktuelle til dette London-derbyet, mens Lacazette er tvilsom med en lyskeskade.

Tottenham drar til Emirates med tre poeng til gode på sine naboer. Laget ligger på en fin tredjeplass og imponerte sist da Chelsea faktisk ble overkjørt og slått 3-1 på Wembley. Det var rett og slett gnistrende og se på Spurs til tider.

Se alle årets Tottenham-drakter her!

Borte har Pochettino sine gutter imponerende 7-0-1. Bare Watford har tatt poeng fra Tottenham på bortebane etter åtte spilte. Det er dog meget viktig å poengtere at den tøffeste bortekampen så langt har vært mot Manchester United, og nevnte United er ikke i storslag for tiden. I Champions League har det gått tråere. Laget vant 1-0 mot italienske Inter sist uke, men må trolig vinne på Camp Nou i Barcelona i siste kamp i gruppespillet for å avansere. Det kan gå, men det vil bli tøft.

Tottenham har Dembele, Janssen og Sanchez ute, og i tillegg Trippier og Wanyama tvilsomme.

Begrunnelse H: Til tross for at Spurs har en imponerende bortestatistikk så langt i år, så går vi på Arsenal-seier her. Dette er helt klart Tottenham sin tøffeste bortekamp så langt i år. På de siste åtte oppgjørene borte mot Arsenal har ikke Tottenham vunnet. 2,35 på Arsenal-seier er spillet i kampen!

Klikk her for å levere dette spillet