SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Vi tror Sandviken innfrir i seriestarten

Stine Hovland og Sandviken er store favoritter i serieåpningen mot Røa. Vi tror de innfrir. 


Bilde tatt av pressefotograf Magne Turøy, Bergensavisen
Tlf: +4790193165
magne.turoy@ba.no

Stine Hovland og Sandviken er store favoritter i serieåpningen mot Røa. Vi tror de innfrir. Bilde tatt av pressefotograf Magne Turøy, Bergensavisen Tlf: +4790193165 magne.turoy@ba.no Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Stine Hovland og Sandviken har ambisjoner om å kjempe om seriegul denne sesongen. Skal de klare det, må de slå Røa i serieåpningen.

DEL

OddstipsSpillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips lørdag: Våre norske gutter kan spille jevnt med Spania

Oddsdobbel: Vi tror Sandviken innfrir i seriestarten

Oddsdobbel: Beckham sin nye klubb jakter opprykk

Lørdagskupongen: Spania – Norge på lørdagskupongen

Vikinglotto: Vant 2,2 millioner kroner i annenpremie

Flax: Ti ting du ikke visste om Flax

Denne helgen får vi nye utfordringer i form av landslagskamper. Dette, imellom alt vi opplever i Fotball-Europa for tiden, er bare artig. Flotte kvalikkamper til EM venter denne lørdagen, og for oss nordmenn er oppgjøret Spania – Norge en godbit. Denne går av stabelen 20:45. Vi skal heller ikke glemme at det er første seriekamp i Toppserien for kvinner. Dette er veldig gledelig, og vi vil komme med et eller to tips her – både i dag og i morgen.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Sandviken – Røa 1,60 – 3,90 – 4,05 H (spillestopp kl. 1355)

Toppserien, kvinner. Det er seriestart i Toppserien denne helgen. På Stemmemyren har de rustet opp før denne sesongen, og målsettingen er å gi LSK kamp om seriegullet. Om de klarer det, gjenstår å se, men de har iallfall et slagkraftig lag med massevis av rutine.

Sandviken har i løpet av vinteren hentet halve bronselaget til Arna-Bjørnar, så de går inn i denne sesongen med en solid tropp. Det vil være en gedigen nedtur for klubben om de ikke skulle kjempe helt i toppen.

Prestasjonene i vinterens treningskamper har vært itt opp og ned, men jeg tror de våkner når det skal deles ut poeng.

Hjemme i Bergen var de sterke sist sesong. De tapte kun to av elleve hjemmekampene, og de tok full pott i syv av de elleve kampene. Sist sesong so de Røa 5–2 på Stemmemyren. Bergenserne har større bredde i troppen denne sesongen og har forsterket seg.

Kampen mellom Sandviken og Røa vises på ba.no. Klikk på denne lenken for å se kampen live fra klokken 1400 lørdag

Dynamittjentene til Geir Nordby har ikke tatt medalje de tre siste sesongene, og jeg tror heller ikke de klarer det denne sesongen.

Nordby går inn i sin 23. sesong som trener i Røa, så han kjenner Toppserien bedre enn de fleste. Det er selvsagt en fordel, men de har mistet sentrale spillere fra fjorårssesongen. Både Therese Åsland og toppscorer Svava Gudmundsdottir har forlatt klubben. De blir vanskelige å erstatte.

Samtidig har de fått inn en interessant spiller i Ingrid Kvernvolden. Hun scoret ti mål for LSK sist sesong, men hun er skadet og blir ikke spilleklar før til sommeren. I mellomtiden må de stole på andre spillere.

Blant andre nykommerne Synne Jensen fra Stabæk og Vilde Fjelldal fra Grand Bodø. Det blir spennende å se om de kan løfte laget.

Røa har fortsatt et ganske ungt lag. Jeg tror de får det tøft mot Sandviken i denne kampen. For tøft

Sandviken vant fem av sine syv hjemmeseire sist sesong med to mål eller mer, og jeg tror de har et sterkere lag denne sesongen. Sandviken skal vinne denne matchen på hjemmebane.

Oddsen er 1,60. Det holder ikke som singeltips, slik jeg ser det. Men vi bruker denne i en dobbel.

Shrewsbury Town – Portsmouth 2,65 – 3,05 – 2,25 B (spillestopp kl. 1555)

Etter to bortetap på rad, tok Shrewsbury en viktig hjemmeseier mot Wycombe i forrige serierunde.

De har kun vunnet tre kamper i 2019, men kampen for å overleve i League One er ikke over.

Shrewsbury ligger kun ett poeng over nedrykksstreken, og de trenger desperat tre poeng i lørdagens match for å unngå å havne i nedrykkssonen. De er ubeseiret i de fire siste kampene på Greenhous Meadow, men på lørdag møter de et opprykksjagende Portsmouth-lag.

Sjansene for Portsmouth til å ta en direkte opprykksplass virket kjørt etter at laget gikk åtte kamper på rad uten seier i januar og februar, men siden Sunderland ikke spiler denne helgen, vil en tredje seier på rad føre Kenny Jackett sine menn opp på tredjeplass.

Portsmouth innehar fjerdeplassen på tabellen før helgens kamper, fire poeng bak Barnsley som ligger på andreplassen som gir direkte opprykk.

Portsmouth spilte 1–1 mot lørdagens motstander på Fratton Park i september. Det gjorde slutt på en rekke med fem tap på rad mot Shrewsbury. Lørdag kan Pompey ta sin første seier mot Shropshire-aget siden oktober 2012.

Portsmouth har vært det sterkeste bortelaget i League One denne sesongen. De står med 10-5-4 på de 19 første bortekampene, og jeg tror også de karer å få med seg tre poeng mot et presset hjemmelag. Oddsen på Pompey-seier er 2,25. Det fungerer fint i en dobbel sammen med Sandviken.

Lørdagens dobbelttips er Sandviken + Portsmouth. Denne kombinasjonen gir 3,60 i odds. Spillestopp er klokken 1355.

Klikk her for å levere dette spillet